Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Zmiany na forum.pesleague.pl || Zapraszam do ANKIETY.
Matip125':
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwymiana modów
--- Koniec cytatu ---
Wymiana modow? :D To moze najlepiej jakby msciciel odsprzedal komus calkowicie pesleague? I niech ktos wprowadzi nowe rzady itd.
Zastanowcie sie czasami nad tym co piszecie
pawlodar_10:
O czym ty mówisz? Po raz ostatni Persona widziałem na forum z pół roku temu, a jest on modem działu HydePark, gdzie panuje największy burdel. Podobnie DoMManu. Też go już dość długo nie ma. Kto tu mówi o zmianie zarządu?
F.C B.a.r.c.e.l.o.n.a:
Z tego co wiem, to Person nie jest moderatorem, i nie tylko ty zostałeś wprowadzony w błąd przez ten podpis pod działem hydepark, Napisałem do któregoś z adminów by wykasowali do z podpisu jako moderato, ale zostałem olany ;) Pewnie Person ma zalaną skrzynkę z pytaniami i prośbami by np, dał bana temu i temu, aby zrobił to i to, ale co tam, kogo to obchodzi.
AreQ:
nie chodzi o wymianę wszystkich tylko 2 nieaktywnych i dodaniu kogoś kto będzie tłumaczył teksty newsmana itp.
z podpisami i działami postaram się ogarnąć i to chyba wszystko w tym temacie zamykam. dzięki wszystkim za opinie głosujcie w ankiecie.
Matip125':
AreQ z calym szacunkiem, ale pierwsze to bys zapytal msciciela czy jest za i czy w ogole bedzie jaka kolwiek zmiana wygladu forum, a dopiero potem robil bys ankiete, bo nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu
Nawigacja
[#] Następna strona