Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Zmiany na forum.pesleague.pl || Zapraszam do ANKIETY.

<< < (5/25) > >>

pawlodar_10:
Jak na moje oko to ten temat i tak zniknie zapomniany w czeluściach działu Dyskusja.

AreQ:
nie będzie jak wszyscy którzy tak narzekali się odezwą. zapraszam do ankiety.

pawlodar_10:
Na tym forum brakuje tylko dwóch rzeczy, które wymieniłem. Funkcja podziękuj i system ostrzeżeń.

F.C B.a.r.c.e.l.o.n.a:
Ja jestem jak najbardziej za zmianą stylu forum, który ok, jest przejrzysty, jestem do niego przyzwyczajony, ale panowie, jest przestarzały i mało efektywny, nie przyciągający uwagi. Gdyby każdy myślał, tak, ze nie będzie nic zmieniane, bo jesteśmy do tego przyzwyczajeni, to teraz nie  gralibyśmy w PESa na PC, tylko w soccer'a na pegazusie,  ;) Jeśli chodzi o styl, to powinien być to styl z tłem, a ogólnie forum w odcieniu ciemniejszym, które współgrało by ze stroną główną. Ogólnie jeśli udało by się coś zmienić z forum, to też pasowało by pomyśleć nad nowym układem działów, bo jest sporo moim zdaniem niepotrzebnych, w których posty nie padają już przez wiele miesięcy a nawet lat, a tylko robią burdel.

pozdrawiam i liczę, ze administracja posłucha głosu forumowiczów, i "unowocześni" forum tak jak zrobiła to ze stroną pesleague.pl.

Bambaryla:
Przypadkowo oddałem głos na tak powinien zostać. Jak co to jestem na nie oczywiście :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej