Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Zmiany na forum.pesleague.pl || Zapraszam do ANKIETY.

<< < (9/25) > >>

Risto-pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKrótko pisząc - forum nie da się zmienić - aby zmienić cokolwiek z kolorostyki trzeba uzywac calkowicie innego stylu forum. A nie wiem jak reszta modow, adminow i zarzad - ale ja jestem na NIE. Nie lubie bezsensownych zmian aby z niebieskiego tlo bylo rozowe.

Co do systemu KARMA - kiedys bylo, niesprawdzilo sie wiec zostalo usuniete - na to nie mam zdania.

Mi brakuje tutaj czegos takiego jak FAQ - sa tematy problemy z tym czy z tamtym. Ale brakuje zebrania rozwiazan na problemy w postaci FAQ.

I jak juz kiedys pisalem brakuje dzialu KOSZ - tak aby tematy do usuniecie przeniesc tam na 24h a potem kasowac.

--- Koniec cytatu ---
   dokładnie jest dobre i funkcjonalne  to co miało być zmienione zostało czyli strona popieram sabbi jestem na   NIE na zmiany

NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETa, a po ewentualnej zmianie na nowsze, lepsze każdy by mówił jakie super, tamto stare było kiepskie itp. Tak jest zawsze. Nie patrzcie na to jakie jest teraz czy jest ok czy nie, ale o ile może być lepsze. O to tu się rozchodzi.

--- Koniec cytatu ---

Pff.., jak na razie to tylko gadacie.
Nawet nie daliście przykładu tych rang, nowego layoutu. Myślicie, że administracja zrobi to sama?
Mi się podoba ten styl,  i zdania nie zmieniam.

AreQ:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPff.., jak na razie to tylko gadacie.
Nawet nie daliście przykładu tych rang, nowego layoutu. Myślicie, że administracja zrobi to sama?
Mi się podoba ten styl,  i zdania nie zmieniam.

--- Koniec cytatu ---
na razie zbieramy propozycje co, kto chcę zmienić.
jak już wymyślimy kilka nowych rzeczy to wtedy ustali się wszystko i będę się starał o wprowadzenie tego.

w pierwszym poście wymieniłem wszystkie propozycje przez Was przedstawione.

blackout.:
Mi nie chodziło o same konkursy, tylko o JEDNO głosowani z różnymi kategoriami (napisałeś AreQ na pierwszej stronie, że konkursy). I tylko zdobywca głównej nagrody (użytkownik roku) dostaje kolor nicku. I było by głosowanie, np. użytkownik roku:

1. ktoś tam - 3 pkt.
2. ktoś tam - 2 pkt.
3. ktoś tam - 1 pkt.

Później jeden czy dwóch adminów zlicza te punkty i to tyle. Kategorie tego głosowania już podałem. Myślę, że byłby to dobry pomysł.
Aha i w tym moim długaśnym poście zapomniałem o zrobienie naboru na admina/moda. ;)
I myślę, że jakby były tylko 3 kategorie to by była kiepska zabawa. Takie jak ja podałem by były odpowiednie.

Mathi:
Widzę że ty AreQ należysz do tych ogarniętych modów, i bardzo dobrze gdyż czym więcej tym lepiej :).

Jeżeli chodzi o Layout, proponował bym taki nowoczesny, nie za kolorowy (to nie forum przedszkole) ale miły i dobry dla oka.

Jeżeli chodzi o rangi to takie:

- Grafikmaker (logosy, sygnatury itp.)
- Patchmaker
- Bootmaker
- Facemaker
- Ballmaker
- Kitsmaker.

Czyli takie podstawowe, bez szczegółów :).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej