Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Zmiany na forum.pesleague.pl || Zapraszam do ANKIETY.

<< < (2/25) > >>

TheBestCitizens:
System Ostrzeżeń? Wytłumacz to trochę głębiej.

RobSoN7:
Jestem za tym, żeby zmienić wygląd forum. Tak jak napisał TheBestCitizens ten szary jest nudny.

pawlodar_10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESystem Ostrzeżeń? Wytłumacz to trochę głębiej.

--- Koniec cytatu ---

Nie widziałeś tego nigdy na żadnym forum? Załóżmy, że masz limit dostania trzech ostrzeżeń (to już zależy od administracji), gdy go przekroczysz dostajesz czasowego bana. Jeśli przekroczysz 3 razy (to też do ustalenia) wylatujesz. Pod avatarem wyświetla się ile masz ostrzeżeń.

Co do skórek to mogłoby być do wyboru dla użytkownika.

es_sabbi:
Krótko pisząc - forum nie da się zmienić - aby zmienić cokolwiek z kolorostyki trzeba uzywac calkowicie innego stylu forum. A nie wiem jak reszta modow, adminow i zarzad - ale ja jestem na NIE. Nie lubie bezsensownych zmian aby z niebieskiego tlo bylo rozowe.

Co do systemu KARMA - kiedys bylo, niesprawdzilo sie wiec zostalo usuniete - na to nie mam zdania.

Mi brakuje tutaj czegos takiego jak FAQ - sa tematy problemy z tym czy z tamtym. Ale brakuje zebrania rozwiazan na problemy w postaci FAQ.

I jak juz kiedys pisalem brakuje dzialu KOSZ - tak aby tematy do usuniecie przeniesc tam na 24h a potem kasowac.

TheBestCitizens:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie widziałeś tego nigdy na żadnym forum? Załóżmy, że masz limit dostania trzech ostrzeżeń (to już zależy od administracji), gdy go przekroczysz dostajesz czasowego bana. Jeśli przekroczysz 3 razy (to też do ustalenia) wylatujesz. Pod avatarem wyświetla się ile masz ostrzeżeń.

Co do skórek to mogłoby być do wyboru dla użytkownika.

--- Koniec cytatu ---

Aha, więc o to chodzi. Dosyć dobry pomysł, może ludzie przestali by spamować, pisać post pod postem itd. Dobrze by było, gdyby takie coś wprowadzić.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej