Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Barclays Premier League 2012 Patch by MR87 | Zakończenie prac

<< < (40/45) > >>

pesosator:
No mam pobranego i wszystko wrzucone, ale nazwy zespolow i pilkarze dodani w patchu 1.5.1 mi nie dzialaja, mimo ze folder z nimi jest widoczny w bpl serverze. Nie wiem co zrobilem zle wgrywalem juz to z 3x. Zawsze reinstall pesa, potem wypakowywanie bplservera do gry, a save do moich dokumentow i wrzucenie DLC do my apps w C. Potem odpalalem gre przez manager.exe attach i wlaczalem BPL2012.exe. Wiec czy gdzies tu widzisz blad?

Zaimer ( Red Devils):
kiedy wersja pod gameplay 1.6

stanek1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo mam pobranego i wszystko wrzucone, ale nazwy zespolow i pilkarze dodani w patchu 1.5.1 mi nie dzialaja, mimo ze folder z nimi jest widoczny w bpl serverze. Nie wiem co zrobilem zle wgrywalem juz to z 3x. Zawsze reinstall pesa, potem wypakowywanie bplservera do gry, a save do moich dokumentow i wrzucenie DLC do my apps w C. Potem odpalalem gre przez manager.exe attach i wlaczalem BPL2012.exe. Wiec czy gdzies tu widzisz blad?

--- Koniec cytatu ---
co pisze??? jaaie apps zobacz czy masz w program data (ukryty folder) zainstalowane DLC jeśli tak to je usuń

pesosator:
Tu wgrywam DLC C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\download
Nie mam innego wgranego bo zrobilem reinstal pesa.
Powiedz mi jedno zeby to poprawnie zrobic to mam tak: wypakowac bplserver z 1.0 i save potem wypakowac bplserver z 1.5 i save, a potem 1.5.1 i save i dlc wrzucam tam gdzie wrzucilem i pozniej z tych 3 wypakowanych tworze jeden bplsever i jeden save przerzucajac wszystko do jednego folderu

Bplserver wgralem do folderu z grą, a do miejsca gdzie jest pes2012.exe przerzucilem jedynie BPL2012.exe itp z ostatniego fixa, Save wgralem do moich dokumentow. A gdzie mam wrzucic ten plik Template.int? czy jest on wazny?
Moze cos zle zrobilem w kolejnosci co o tym sadzisz?

MR87:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETu wgrywam DLC C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\download
Nie mam innego wgranego bo zrobilem reinstal pesa.
Powiedz mi jedno zeby to poprawnie zrobic to mam tak: wypakowac bplserver z 1.0 i save potem wypakowac bplserver z 1.5 i save, a potem 1.5.1 i save i dlc wrzucam tam gdzie wrzucilem i pozniej z tych 3 wypakowanych tworze jeden bplsever i jeden save przerzucajac wszystko do jednego folderu

--- Koniec cytatu ---
to robisz błąd. Kopieuj najpierw wersje 1.0 potem na to wersje 1.5 zamieniając pliki i potem 1.5.1 zamieniając pliki. Nie twórz żadnych folderów!!!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej