Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Barclays Premier League 2012 Patch by MR87 | Zakończenie prac

<< < (12/45) > >>

krolewski1902:
Dołaczam sie do pytania Cazzo. Chodzi przede wszystkim o Shamrock, Vorskla, Hapoel, Rapid Bukareszt, Vaslui, Fc Zurich, Maccabi Tel Aviv, Slovan Bratysława, Malmo, Maribor, AEK Larnaca, Reszta zespoło w jest juz w grze a tych niestety nikt nie dodaje.

MR87:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDołaczam sie do pytania Cazzo. Chodzi przede wszystkim o Shamrock, Vorskla, Hapoel, Rapid Bukareszt, Vaslui, Fc Zurich, Maccabi Tel Aviv, Slovan Bratysława, Malmo, Maribor, AEK Larnaca, Reszta zespoło w jest juz w grze a tych niestety nikt nie dodaje.

--- Koniec cytatu ---
są one ;) oprócz Slovan Bratysławy ;) już wiem co dodać ;)

João:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEsą one ;) oprócz Slovan Bratysławy ;) już wiem co dodać ;)

--- Koniec cytatu ---
Zrób Slovana dam ci kitsy...

Matiwoo:
Przepraszam mam pytanie. Jak mam wgrać tego patch'a. Wiem, wielu z was wydaje się to banalne, i pewnie dla mnie też to będzie, jeżeli tacy fachowcy jak wy mi to wytłumaczycie. Jeżeli jest to przydatne to mój system to Windows 7 i to jest mój pierwszy wgrywany patch oprócz aktualizacji. Czy muszę instalować jakieś programy? Za pomoc z góry dzięki :)

MR87:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrzepraszam mam pytanie. Jak mam wgrać tego patch'a. Wiem, wielu z was wydaje się to banalne, i pewnie dla mnie też to będzie, jeżeli tacy fachowcy jak wy mi to wytłumaczycie. Jeżeli jest to przydatne to mój system to Windows 7 i to jest mój pierwszy wgrywany patch oprócz aktualizacji. Czy muszę instalować jakieś programy? Za pomoc z góry dzięki :)

--- Koniec cytatu ---
Najpierw musisz wgrać najnowsze DLC poprzez ściągnięcie z naszego forum REJESTRACJA lub LOGOWANIE lub z gry (wchodzisz w grę->extra contect->data pack i ci się ściągnie, nawet jak masz pirata). Potem instalujesz patcha 1.3 od PES'a. Następnie kopiujesz bplserver do głownego folderu z grą, a save do Moje DOkumenty/KONAMI'Pro Evolution Soccer 12 ;)

Pozdrawiam :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej