Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Narzędzia

Wielka prośba do edytujących Hex - Club Management

(1/3) > >>

MichW:
Witam. Mam do was serdeczną prośbę. Dłuższy czas grałem sobie karierę do czasu aż przyszedł czas na transfery i dopiero w tamtym momencie zorientowałem się, że mam wyłączone "Club Management", czyli zarządzanie klubem. Ta kariera jest dla mnie bardzo ważna. Trochę się na Hex znam, ale kieruję do was pytanie, bo może już wiecie w którym dokładnie miejscu znajduje się za to odpowiedzialny kod, albo widzieliście jakieś OF odblokowujący te opcje do wyboru, to byłbym wam wdzięczny za wszelki sugestie. Pozdrawiam

stanek1983:
plik option który to odblokowuje: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEplik option który to odblokowuje: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

--- Koniec cytatu ---
Właśnie chodzi o to, że to jest stale zablokowane i nie wykupi się tego w extra connect.

molopex:
Nie jestem pewny ale chyba musisz coś pokombinować z zamianą kariery na notatnik j jakąś liczbę zmienić. Nie jestem pewny.Albo jakis napis zamieni ale musisz miec w extra conect odblokowane że mozesz miec kontrolę nad klubem.

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie jestem pewny ale chyba musisz coś pokombinować z zamianą kariery na notatnik j jakąś liczbę zmienić. Nie jestem pewny.Albo jakis napis zamieni ale musisz miec w extra conect odblokowane że mozesz miec kontrolę nad klubem.

--- Koniec cytatu ---
W extra connect się nie da kupić, bo to jest zablokowana opcja na stałe, a należy to zrobić hex editorem, ale nie mogę znaleźć tego

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej