Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje

Kits by PortoFan

<< < (7/7)

leoarsalan90:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDzięki wielkie! :)
ferie się kończą, trochę przyhamuje ze strojami, ale składać zamówienia jak coś możecie :)

--- Koniec cytatu ---
Haha a mi się dopiero zaczynają :D

Pavvelinho:
Ja mam dwa zamówienia o stroje:

Pierwsze:

Całe białe wyjazdowe stroje (Addidasa) Bayernu Monachium z czarnymi numerami na spodenkach i z tyłu na koszulce (Bayern grał w takich podczas DFB-Pokal z VfB Stuttgart (8.9.2012)).

Drugie:

Stroju Pumy dla BVB na sezon 2012/13 (z nowym sponsorem
REJESTRACJA lub LOGOWANIE - napis vivawest na czarno (na każdej koszulce poza gwiazdą):

Home (tradycyjne) - żółta koszulka bez kropek jakie są w stroju kappy, czarne spodenki i żółte getry. Koszulka domowa może wyglądać tak jak ta Ghany:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Away - podobne do domowego tylko że z żółtymi spodenkami (cały komplet na żółto plus koszulka podobna do obecnego koszulki kappy).
GK Home - cały komplet szary z czarnymi elementami.
GK Away - cały komplet czerwony też z czarnymi elementami.
Euro Home takie same jak zwykłe away,
Euro Away całe na biało z czarnymi elementami (w domowych EURO też)
Stroje bramkarskie Euro takie jak w normalnych.

Aha zapomniałbym. Chciałbym też aktualne stroje kappy (z tymi kropkami) z nowym sponsorem na wszystkich kompletach oraz:
Away - takie jak domowe tylko również z żółtymi spodenkami.
Euro Home i Away (kappy) bez zmian (tylko z nowym sponsorem).

leoarsalan90:
Zedytowałbyś mi jeszcze te kitsy ?? :

Te chciałbym aby zostały całe zielone tzn. pousówaj te jakby paski z pod rąk te takie żółtawe, wiesz o co chodzi

Te identycnie jak poprzednie

A te chciałbym aby były całe białe, tylko logo nike, unicef i quatar foundation zrób na niebiesko, a paski na rękawach i spodenkach też niebieskie z góry dzięki ;)

PortoFan:
niestety, nie mam czasu na spełnianie Waszych próśb w trakcie tygodnia, w weekend jednak chętnie podejmę się tych prac :)

Pavvelinho:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEniestety, nie mam czasu na spełnianie Waszych próśb w trakcie tygodnia, w weekend jednak chętnie podejmę się tych prac :)

--- Koniec cytatu ---

Nie ma sprawy.

A kiedy będzie można zobaczyć te prace?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej