Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Matip 125 - pałka się przegła...

<< < (2/2)

Matip125':
Co do  podpisu to osoby ktore maja za duzy podpis sa wylapywane sporadycznie (czyt. przy okazji zazwyczaj przy przegladaniu jakis watkow).
To ze uwazasz sie za ofiare, ze uwzielem sie na Ciebie to bardzo mi przykro mysl sobie jak chcesz...
Jakos dwa dni temu usunelem chyba z 20 podpisow i hm... Czemu nikt z tym problemu nie mial? Kazdy odpisal spoko, ok, sorry nie wiedzialem  itp.
Gdybys mial podpis zgodny z regulaminem a nie super wielki zeby kazdy go zauwazal (nie wiem po co) to nie bylo by tematu.
Tyle ode mnie...

PS. Belze przyszlosciowo wysluchaj obu stron, bo nie chce mi sie wysylac jego PW do mnie ;)

Areq chociaz nie przesadzaj, bo to Ty uwazasz sie za nie wiadomo kogo od czasu gdy dostales moda i chcesz byc matka teresa...

belzebub:
matip ja nie widzę tylko jednej strony ja wiem jak potrafisz się odezwać do graczy i nie tylko :), a jeżeli ktoś złamał regulamin to mimo to Twoim obowiązkiem jest zachować zimną krew i zgłosić to do mnie
nie może być tak bo ktoś coś zrobił to i ja tym bardziej takie zachowanie nie przystoi u kogoś z ekipy a przynajmniej ja na to nie pozwolę
pozdr.
po temacie zakładam że dla każdego wszystko jasne jest

Matip125':
Ciezkie do zrozumienia, ale przyjelem do wiadomosci

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej