Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

LIGA ADELANTE PATCH 2012 by stanek1983 <UPDATE 2012-2013> JUŻ JEST !!!

<< < (30/51) > >>

madridista1400:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEczy to takie trudne??

--- Koniec cytatu ---

na poczatku wkleiłem oba foldery bo niewiedziałem ze to w taki sposób sie odbywa, pozniej sie domysliłem ze trzeba wybrac którys z tych folderów popełniłm jeden błąd który zniszczył mi całego patcha ale juz wiem jaki to był bład. Naprawilem, wszystko chodzi tak jak powinno

REJESTRACJA lub LOGOWANIEnie wiem czy dodam jeszce jakieś. Nawet jeśli to save nie zepsuje się.

--- Koniec cytatu ---
nie chodziło mi oto czy save by mi sie zepsuł czy nie tylko o to ze chce rozpacząc kariere gdy bedzie jak najwiecej hiszpańskich druzyn, wiecej zawodników hiszpańskich do wyboru  ;)

REJESTRACJA lub LOGOWANIEPlik option jest potrzebny bo potem milion głupich postów że żle buty przypisane formacje złe etc etc.

--- Koniec cytatu ---
tu mi chodziło o to czy ten plik odpowiada za cos wiecej niz profil i te rózne ustawienia w grze, bo miałme juz zapisane taktyki, sterowanie itp. i tede i peja i pezet :D

thx

PIH:
czemu mój gameplay w tym patchu jest taki zamulony ? chodzi o to że piłkarze się strasznie wolno poruszają jakby w zwolnionym tempie. proszę o szybką odpowiedź

marcin1111151:
1. Zrób proszę coś z tym zawodnikiem - G. Stankiewicz ;) On (Ty) ma staty 107 i wszystko prawie na 99. Kupił go FC Koln i niszczy wszystkich w lidze. Nie da się normalnie grać a nie wiem jak go usunąć. Krótko mówiąc: Psuje karierę :(

2. Dało by rade zrobić normalny option? Chodzi o to, że bez żadnych rozegranych przez ciebie meczy, ale żeby buty pasowały wszystkie? Jeśli zadajesz sobie pytanie: "co Ci przeszkadza mój option?" to bardzo drażni i samemu się nie wie co się już osiągnęło na patchu (w grze).

Pozdrawiam ;D

REJESTRACJA lub LOGOWANIEczemu mój gameplay w tym patchu jest taki zamulony ? chodzi o to że piłkarze się strasznie wolno poruszają jakby w zwolnionym tempie. proszę o szybką odpowiedź
--- Koniec cytatu ---

Mam to samo, ale myślałem, że tylko ja tak mam ;)

PIH:
przydałoby się znalexć jakieś rozwiazanie bo nie da radę grać :)

stanek1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEczemu mój gameplay w tym patchu jest taki zamulony ? chodzi o to że piłkarze się strasznie wolno poruszają jakby w zwolnionym tempie. proszę o szybką odpowiedź

--- Koniec cytatu ---
ustaw sobie w opcajch gry szybkość graczy tak??

Ludzie ogarnijcie się.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE1. Zrób proszę coś z tym zawodnikiem - G. Stankiewicz ;) On (Ty) ma staty 107 i wszystko prawie na 99. Kupił go FC Koln i niszczy wszystkich w lidze. Nie da się normalnie grać a nie wiem jak go usunąć. Krótko mówiąc: Psuje karierę :(

2. Dało by rade zrobić normalny option? Chodzi o to, że bez żadnych rozegranych przez ciebie meczy, ale żeby buty pasowały wszystkie? Jeśli zadajesz sobie pytanie: "co Ci przeszkadza mój option?" to bardzo drażni i samemu się nie wie co się już osiągnęło na patchu (w grze).

Pozdrawiam ;D

Mam to samo, ale myślałem, że tylko ja tak mam ;)

--- Koniec cytatu ---
1. dodałem poprawiony EDIT. patrz 1 post
2. nie chcesz mojego option? usuń i tyle

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej