Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

LIGA ADELANTE PATCH 2012 by stanek1983 <UPDATE 2012-2013> JUŻ JEST !!!

<< < (4/51) > >>

Mathi:
Zapowiada się na ciekawy patch, pobiorę dopiero kiedy wyjdzie poprawka :).

Gap12:
Kurde antywirus mi usunął tego patcha.i znów 2 godziny pobierania Ma ktoś sposób na przyspieszenie?

Morek95:
Mógłbyś wrzucić ten patch w 1 pliku na fileserve, Lepiej by siępobierało..  ;)

stanek1983:
jeśłi chodzi o hosting to niestety..... mam słabego neta upload noge zrobić tylko za pomocą jakiegoś programu a hellshare taki ma. Znalazłem jeszce że taki ma bitshare więc w nocy na niego zuploaduje........

Skierus:
Wow! No muszę ci Stanek powiedzieć że jestem mile zaskoczony patch jest naprawdę dopracowany grafika jest fantastyczna!Piosenki w menu Genialne! wszystko jest OK tylko brakuje mi jednej rzeczy która była w pes 11 a nie ma w 12 tak jak ktoś już o tym pisał a mianowicie chodzi o to żeby mecze w lidze były rozgrywane w trybie nocnym a nie w samo południe i to jest minus pesa 12 napewno każdemu sympatykowi Ligi BBVA który ma pesa 12 nie podoba się to ale no cóż nic nie zrobimy ale może któs kiedyś wykombinuje żeby to jakoś zrobić pożyjemy zobaczymy - Patch naprawdę fantastyczny.

P.S- fajną czcionkę zastosowałeś w patchu w stylu Primera Division :) można ją zastosować do scoreboarda Ligi bbva ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej