severino
II - ligowiec

1000 spraw - 1 GKS
 Windows 7
Browser:
 Firefox 10.0.2
|
Stadion z edytora?! W jego edycji musisz po prostu wgrać tam gdzie jest projekt ściany lub ogrodzenia interesujące Cię logo. Tu masz odpowiednią wielkość i przykładowy wzór (ja takie coś zrobiłem sobie do stadionu Bełchatowa) : 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anhviet
Starszy junior
Sinä sanoit menkäämme maalle meidän landelle...
 Windows XP
Browser:
 Chrome 18.0.1025.33
|
Kumam. No widzisz takie to proste bylo, a ja zagmatwalem. Super. Dzieki stary. Wgralem Twoje reklamy dla Belchatowa. Masz moze ich stadion dla PES 2012 ?
Widzialem, ze ktos sie przymierzal na pesnext i nawet dobrze szlo ale chyba chlopaki nie dokonczyli...szkoda...
|
|
|
|
|
|
Tylko Polonia Warszawa! 
|
|
|
severino
II - ligowiec

1000 spraw - 1 GKS
 Windows 7
Browser:
 Firefox 10.0.2
|
Nie mam stadionu. Na upartego w miarę przypominający zrobiłem w edytorze. Popracuję jeszcze nad tłem i może będzie wyglądał lepiej.
A co do exportu tych reklam z dt07- musisz je zapisać nie jako PNG ale jako BMP - wtedy photoshopy będą to otwierać.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 22, 2012, 15:12:28 wysłane przez severino »
|
|
|
|
|
anhviet
Starszy junior
 Windows 7
Browser:
 Chrome 17.0.963.56
|
Chyba sie pospieszylem z odp. Banner nadal jest KONAMI wiec nie o to mi chodzilo. Zostawiam zdjecie i tak bedzie lepiej:  Chodzi mi o to, co jest w zlotym kwadracie oznaczone. Chcialbym to jakos wyeliminowac lub zmienic. Jakis pomysl ?
|
|
|
|
|
|
Tylko Polonia Warszawa! 
|
|
|
severino
II - ligowiec

1000 spraw - 1 GKS
 Windows 7
Browser:
 Firefox 10.0.2
|
To są po prostu bandy...adboards czy jak je tam nazwiesz... http://www.mediafire.com/file/joel5w6wde6glkt/AŚciągnij, wgraj do dt07 w kitserverze (sprawdź czy nie będziesz miał tam plików o identycznych numerach-jeśli tak-to je usuń) i nie ma bata żebyś miał dalej jakieś Konami...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anhviet
Starszy junior
 Windows 7
Browser:
 Chrome 17.0.963.56
|
 Jestes "miszcz" Dziala. Zaraz bede obczajal twarzyczki  dzieki stary!
|
|
|
|
|
|
Tylko Polonia Warszawa! 
|
|
|
anhviet
Starszy junior
 Windows XP
Browser:
 Chrome 18.0.1025.39
|
Mam tylko jedno dodatkowe pytanko. Ktory to unnamed jest odpowiedzialny za te defaultowe bannery ? Te wszystkie z paczki ? czy tylko powiedzmy jakies 2 konkretne ?
Jesli chodzi o twarze to moglby, w miare mozliwosci, podeslac same ich skany w jpg, png ? czy "cus" teges ?
dzieki.
|
|
|
|
|
|
Tylko Polonia Warszawa! 
|
|
|
severino
II - ligowiec

1000 spraw - 1 GKS
 Windows 7
Browser:
 Firefox 10.0.2
|
Grafikę masz w unnamed_2931. A scany jeśli mam jeszcze na kompie to w wolnej chwili zbiorę i Ci podeślę-ale to co Ci dałem to gotowe rozwiązanie-wrzucasz do save i po prostu w grze wczytujesz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
forum.pesleague.pl - Liga Pes, Pro Evolution Soccer, Pes Patch, Patche, pes2013, pes2012, pes2011, pes2010, pes2009, pes2008, pes6, pes4, pesleague, ladder, drabinka, ranking, scena, forum, dodatki, najnowsze, demo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|