Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tutoriale
Jak grać online bez uzywania fizycznej płyty oraz Cracka - tutorial
Radeqq81:
Przejrzysty tutek-Brawo! Haker1983 ma racje MichW, weź pod uwagę, że dużo osób z tego forum to dzieci :)
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIERozumiem ciebie Mich, ale ten tutek jest dla tych co lubia wygode i nie zawracanie sobie dupy rzeczami, którymi nie trzeba. Nie musze myslec o Cracku jak wyjdzie nowy patch od Konami i nie musze myśleć o płytce gdzies tam na półce (moze teraz mam inną w napędzie :) ).
Co chodzi o miejsce na dysku, jak masz miejsce na prawie 7 GB dla gry PES to bedziesz mial miejsce i dla obrazu płyty drugie tyle, wiec twoja wypowiedz o jakis max ustawieniach to chyba tyczy sie innych podzespołów komputera a nie tylko dysku :P.
Tutorial jest oczywisty dla mnie dla ciebie, ale nie jestesmy tu sami, spotkalem sie z ludzmi co zadawaja pytania jeszcze bardziej oczywiste. Tutek ma byc dla wszystkich, co sie znaja na kompach i dla tych co nie wiedza co to Crack.
Pozdro.
--- Koniec cytatu ---
Crack wychodzi max 1-2 dni po łatkach Konami. Co do 2 akapitu to nie rozumiem o co tobie dokładnie chodzi, bo możesz mieć nowy komputer, ale to nie znaczy, że wszyscy tak mają ;)
Co do pytań to na tym forum usłyszałem nawet pytanie jak zainstalować PESa, więc dla niektórych nawet taka instrukcja będzie za trudna :D Pozdrawiam ;)
haker1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMój komp ma 5 lat i chodzi z najnowszymi grami na bardzo dobrych ustawieniach, a na Pro Evo na maksymalnych, więc trochę nie na miejscu twoje stwierdzenie.
--- Koniec cytatu ---
Ja pisalem o miejscu na dysku a nie o wymaganiach gry i wieku komputera, jezeli masz 5 lat komputer, to pewnie juz masz kilka dysków :). Koniec OT i piszcie na temat, a nie o pierdołach nic nie znaczacych w tej kwestii.
PS. Jezeli nie chcesz skorzystac z poradnika, twoja sprawa, ty czekaj na Cracka 2 dni, a ja w tym czasie zrobie sobie kawkę i zagram z kims fajne meczyki online :). Oczywiscie to tylko taka dygresja. Ja tak zrobiłem i juz mam mniej pracy zbednej na PC. Ten tutek słuzy temu, aby troszke popracowac ale tylko 1 raz, zeby potem juz miec z głowy myslenie o Cracku czy płytce i cierpliwie czekac na PES 2013 :).
Pozdro.
MichW:
Ja wolę zagrać w co innego i następnego dnia zagrać w Pro Evo ;) Co do dysków. Mam akurat 1, ale za to dbam o porządek. To tak na marginesie było. Sorry, ale musiałem odpowiedzieć 8)
haker1983:
Wkradł sie mały bład w screenie, ustawienia do zrobienia obrazu płyty ma wygladac tak:
Nawigacja
[#] Następna strona