Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
HALO HALO WŁODKU KOMENTARZ PES 2012 ver. 2.0. final
kriss12:
Komentarz HALO HALO WłODKU ver 2.0
Proszę bardzo oddaje wam mój komentarz aby sie wam troszkę lepiej grało poczuć ten klimat
ostatecznie prace sa zakończone dodano kilka kwestii po golu ,strzałach itp.
jednak błąd który jest w przerwie meczu został nie usunięty.trzeba tylko poczekać aż szpaku skończy analizę i można grać dalej.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Komentarz HALO HALO WŁODKU ver. 1.1 dopasowane do t-mobile ekstraklasa mod ver.2.0 AIO
Proszę kliknąć sobie w okładkę
Przedstawiam wam mój krótki filmik z polskim komentarzem do pesa 2012 (takowych filmików nie umiem robić ale myślę że wystarczy)
komentarz wciąż jest testowany i będzie poprawiany aż do uzyskania jeszcze lepszego komentarza niz jest .[/center]
kriss12:
HALO HALO WŁODKU KOMENTARZ PES 2012 (BY KRISS12). ver. 1.0 - Komentarz dobieg końca w 100% .Prace nadal będą kontynuowane ponieważ wiadomo że komentarz angielski posiada nowe dialogi których nie było w 11 i jest ich naprawdę dużo.
Ze względu na ich nagrywanie z fify i dopasowywanie troszke to jeszcze to potrwa ,głownie są to dialogi po :
-strzeleniu gola
-po strzale w trybuny itp.
i jeszcze tam takie malutkie ,ale zapewniam że na pewno krótka analiza będzie (są testy).
johny:
Już się ściąga,myslę że będzie dobrze,jak co to zdam recenzje.Dzięki za komentarz:)
michalg:
Wielkie dzięki za komentarz
stanek1983:
fajnie tobie to wyszło........ jest milion razy lepszy niż ten od pentozy...Jest parę małych błędów ale aż chce się grać.......Kriss jeśli pozwolisz trochę upięknię 1 post..... poukładam jak trzeba.. by było ładniej....
Nawigacja
[#] Następna strona