0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
EduardoDragovićlukovićSergioTosićBlakeAndrewsZe RobertoFucileIvanovićRafaelGok Han ZanWilsonDanićSouzaPantelićKozakSariogluEdwardsRafinhaRamirezpalaciesAlvarezCarmonaMoralezBorgesHerreraRuizIvan HernandezJavi LopezDos SantosPachecoRadovanovićShituZubarfabio Coentraoruben MicaelDenisovTorbinskyZyrianovBonucciCassaniRanocchiaSulejmaniBruno CesarObi MikelDavid LuizAbateBoatengThiago SilvaGuarinOtamendiFernandoBainesFellainiHilbertJagielkaLars BenderPereiraReinartzRenato AugustoRolandoSamSapunaruAndre DiasBaleDiakhateDżekoErnanesFlocarihumelsKhediraKoscielnyLennonLuca ModrićMoisesPiszczekRaduSergio BusquetsWojciech SzczęsnyMichael BastosReveilliereBriandGomisGonaluLovrenAzpilicuetaAyewJalletMenezNenen'koulou dubenaHoarauPastoreM.SakhoChantomeValbuenaContrerasSalpingidisDidacMorenoJelavićWilsonWhittakerZałuskaBendtnerBrownHiltonSessengnosBenathiaSidibeBilić
:-[pomoże ktoś? bo niemoge znalesc mod 2.0...... mam wersje standartowa i dlatego nie dzialaja nazwiska? prosze o odp
Nuryje mnie pewne pytanie więc muszę je zadać Czy komentator mówi nazwisko Sivok bardzo mi na nim zależy więc chciałbym wiedzieć
Sprawdź w kitserverze czy nie masz folderu dt00_e.img, dt00_f.img itd. Jeśli tak to skasuj je i spróbuj ponownie. Jeśli nie to zmień język komentatora w grze
Wejdź w folder PESa / folder "IMG" i zrób screena. Następnie wejdź w kitserver/IMG i zrób screena
Kriss oprocz nazwisk coś jeszcze będzie w wersji 2 dopracowane? czy na razie skupiasz sie na nazwiskach?
SoyerDawid spróbuj zmienić nazwę dt00_e.img na dt00_f.img i zobacz. Jak nie będzie działać to pobierz jeszcze raz komentarz
Zmiana nazwy pliku nie pomogła.Powiem ci ze żaden komentarz mi nie działa.Od kiedy zainstalowałem Pes ani słowa nie powiedział standardowy angielski.
Hmm....A jak grasz mecz to wyjdź ESC, daj ustawienia dźwięku i zobacz czy masz wyciszony komentarz