Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

KOSY OD TYLU, CZERWONE KARTKI, FAULE TAKTYCZNE !

<< < (4/13) > >>

DavidDave:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEUważam to za dobry pomysł ale tylko w TD, PD ligach i innych pucharach natomiast w wyzwaniech moim skromnym zdaniem nie to sensu gramy różnymi zespołami i dlaczego inny gracz miczym nie zwiazany w wyzwaniach z nami miałby uzyskiwac korzyść wykluczając nam zawodnika co innego w różnego rodzaju pucharach, ligach. Fajnym pomysłem byłby jak oczywiście jest to możliwe że np. gramy lige i w wyzwaniach po rozegraniu kilku meczy (tylko ligowych) np.trzech meczy pokazywałoby się obok kolejnego(czwartego) info ( - 1 zaw. , -2 zaw).

--- Koniec cytatu ---

dokladnie o tym mowie o ligach pucharach LM LE i podobnych rozgrywkach w zwyklych wyzwaniach nie ma sensu tego stosowac to tak jak mecze towarzyskie a wazniejsze sa mecze o stawke ;]

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKażda czerwona kartka -100 pkt tyle.

--- Koniec cytatu ---

no o to mi chodzi, ale to w każdym meczu, a w lidze ponadto możliwość wykluczania dodatkowego zawodnika za np. 1 czerwoną i 10 żółtych.

Gap12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKażda czerwona kartka -100 pkt tyle.

--- Koniec cytatu ---
I myślisz że ktoś by się tym przejmował gdyby dzięki temu wygrał mecz i dostał około 400pkt??

jarekblasi:
innovation napisal: "mi sie takie faule nie zdarzaja bo gram na manualu i sam sobie zmieniam zawodnikow takze nie mam sytuacji ze zmieni mi sie zawodnik a akurat nacisne przycisk wslizgu poza tym nawet jesli to jest to tylko i wylacznie Twoja wina ;]"

Zgadzam się z tym. Wystarczy wyłączyć auto wślizgi nawet. Każde naciśnięcie wślizgu będzie używane przytomnie i rozsądnie. Jest przecież wiele innych sposobów na odebranie piłki, chociażby zmuszenie rywala do błędu, czy korzystanie z RT2/R2. Ja mam bardzo mało kartek w meczach i jak już dostaję to wiem za co. Jak ktoś gra uczciwie to nie powinien doszukiwać się bugów w grze.

W wyzwaniach jestem za tym by za każdą czerwoną kartkę były pkt karne w rankingu. Ilośc do ustalenia. W rozgrywach pucharowych i ligowych zrobić system gdzie te kartki będą widoczne obok rozegranego meczu a nie oddzielnie w tabeli gdzieś. Najlepiej czerwona kartka i dla kogo. Wtedy wiadomo czy gracz dostał ją 5 meczów temu czy w ostatnim i zawodnik ten powinien pauzować. To samo z żółtymi. Nie wiem jak to technicznie jest możliwe ale wypadałoby coś z tym zrobić.

PiNk!:
A moim zdaniem powinno być tak że jak ktoś w meczu dostanie czerwoną to powinien być WO na korzyść przeciwnika. :) Może to trochę ryzykowne (bo czerwoną możesz dostać przez bug w grze) ale zmniejszyło by liczbę chamstwa. Jednak jak ktoś gra fair i dostał by wo raz na 100 meczy to nic by się nie stało. :) A taki Awek by dostawal WO w co 2 meczu.:)

Pozdro

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej