Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
KOSY OD TYLU, CZERWONE KARTKI, FAULE TAKTYCZNE !
Rps14:
dobry pomysł. przynajmniej by frajersko nie kosili jak mam sam na sam.
Gap12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA moim zdaniem powinno być tak że jak ktoś w meczu dostanie czerwoną to powinien być WO na korzyść przeciwnika. :) Może to trochę ryzykowne (bo czerwoną możesz dostać przez bug w grze) ale zmniejszyło by liczbę chamstwa. Jednak jak ktoś gra fair i dostał by wo raz na 100 meczy to nic by się nie stało. :) A taki Awek by dostawal WO w co 2 meczu.:)
Pozdro
--- Koniec cytatu ---
nie no przesadziłeś może po 2-3 czerwonych to tak ale 1 to przesada.
hairdrezzzer:
Koncepcja bardzo dobra - drugi raz w ciagu m/w tygodnia musze zgodzic sie z Inovationem... FACEPALM;)
Natomiast kwestia odejmowania punktow za czerowna kartke- mysle, ze to glupie. Nalezy karac za brutalna, chamska gre ale bez przesady. Nie raz, nie dwa zdarzylo sie ze zawodnik w relanym meczu fauluje czy zagrywa reka majac swiadomosc czerownej kartki. NP. Urugwaj nie dostal -200 pkt w rankingu FIFA za kartonik SUareza w meczu z Ghana;)
Jestem jak najbardziej "za" w kontekscie wpisywania ilosci ZK/CzK w protokole pomeczowym. Mysle, ze pomysl z wykluczneiami jest ok:)
Deimian7:
Ja byłbym za, tylko ciekawe jak to rozwiązać technicznie. Co tydzień macie 7 meczów - ktoś może mówić, że już wykorzystał z kimś innym tą absencje za kartki, będziecie się dowiadywać ?
DavidDave:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa byłbym za, tylko ciekawe jak to rozwiązać technicznie. Co tydzień macie 7 meczów - ktoś może mówić, że już wykorzystał z kimś innym tą absencje za kartki, będziecie się dowiadywać ?
--- Koniec cytatu ---
moglo by sie pojawiac takie info przy profilu gracza ze ma jakas absencje i po rozegraniu kolejnego meczu ligowego by po prostu znikalo chyba ze by zarobil kolejne czerwone kartki a gracze musieli by sami dopilnowac tego kto ma jakies kary bo to lezy w ich intencji by oslabic przeciwnika ;] nie wiem jak to by wygladalo od strony technicznej bo sie na tym nie znam
w prawdziwej pilce jakos to dziala jesli dany pilkarz nie moze grac kazdy to wie zdarzalo sie ze jacys pilkarze grali a nie mogli wtedy wynik byl uniewazniany a przeciwnik dostawal WO na swoja korzysc. Wszystkiego da sie dopilnowac jesli gracz ma absencje sam powinien o tym powiedziec jesli tego nie zrobi mozna starac sie o WO to zwykle oszustwo jak np nieprzepisowe narty w skokach narciarskich to samo co wystawianie zawodnika ktory nie moze grac.
Nawigacja
[#] Następna strona