Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

KOSY OD TYLU, CZERWONE KARTKI, FAULE TAKTYCZNE !

<< < (2/13) > >>

krychu1021:
pomysl dobry ale jak wszystko ma swoje minusy... ile razy jest tak za przez przypadek wlaczy sie inny zawodnik zupelnie w innej czesci boiska niz toczy sie akcja zrobi jakos glupi wslizg i czerwona kartka za atak na nogi bez pilki lub gdy bramkarz wychodzi do pilki w sytuacji sam na sam i nie trafi w pilke tylko w nogi;/ i w takiej sytuacji gracz ma ponosic odpowiedzialnosc za bugi w grze? ma grac nastepny mecz oslabieniem tak naprawde nie z jego winy? ten pomysl co inovation przedstawil sprawdzilby sie gdyby kazdy byl uczciwy i wpisywal tylko te kartki ewidentnie z winy gracza a nie to co zrobi komputer tylko ilu graczy bedzie sie do tego stosowac kazdy dla kazdego bedzie chcial jak najgorzej ( oczywiscie nie mowie o wszystkich bo sa gracze na pesleague ktorzy sa naprawde uczciwi)

wilku070888:
Jestem za jezeli ktos by sie tym konkretnie zajal i poprowadzil... nie wiadomo jakby to sie sprawdzilo czy nie byloby przez to dodatkowych problemow miedzy graczami, natomiast mozna sprobowac ale ja podnioslbym ilosc kartek z 5 na 10 bo to jednak ciagle sie gra inna druzyna i niektore osoby graja sporo meczy wiec uzbieranie 5 zoltych to nie problem faulujac nawet sporadycznie nie majac takiego zamiaru, a tak czeste absemcje to naprawde problem dla gracza grajac w 10 na 11 a co dopiero w 9 na 11... mozna sprobowac ale trzeb to jeszcze dopracowac :) pozdro

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETa tylko wiele ludzi po prostu wpisuje 0 żółtych i czerwonych bo nie chce im się sprawdzać ile było naprawdę.

--- Koniec cytatu ---

Bo teraz nie ma to żadnego znaczenia, a jak były by jakieś kary,ostrzeżenia itp. to inaczej by to wyglądało, bo przecież to żaden problem sprawdzić ile kartek było w meczu, a poza tym to teraz te wpisywanie nie ma żadnego sensu, bo nawet potem nie ma nigdzie w statystykach ile dosłałeś czerwonych czy żółtych kartek

Jestem jak najbardziej, za  by coś pomyśleć nad jakimiś karami za czerwone kartki. Może np, za każdą czerwoną kartkę powiedzmy - 200 pkt w rankingu?

DavidDave:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpomysl dobry ale jak wszystko ma swoje minusy... ile razy jest tak za przez przypadek wlaczy sie inny zawodnik zupelnie w innej czesci boiska niz toczy sie akcja zrobi jakos glupi wslizg i czerwona kartka za atak na nogi bez pilki lub gdy bramkarz wychodzi do pilki w sytuacji sam na sam i nie trafi w pilke tylko w nogi;/ i w takiej sytuacji gracz ma ponosic odpowiedzialnosc za bugi w grze? ma grac nastepny mecz oslabieniem tak naprawde nie z jego winy? ten pomysl co inovation przedstawil sprawdzilby sie gdyby kazdy byl uczciwy i wpisywal tylko te kartki ewidentnie z winy gracza a nie to co zrobi komputer tylko ilu graczy bedzie sie do tego stosowac kazdy dla kazdego bedzie chcial jak najgorzej ( oczywiscie nie mowie o wszystkich bo sa gracze na pesleague ktorzy sa naprawde uczciwi)

--- Koniec cytatu ---

mi sie takie faule nie zdarzaja bo gram na manualu i sam sobie zmieniam zawodnikow takze nie mam sytuacji ze zmieni mi sie zawodnik a akurat nacisne przycisk wslizgu poza tym nawet jesli to jest to tylko i wylacznie Twoja wina ;] zreszta ile jest takich przypadkowych sytuacji o ktorych mowisz 1 na 100 czerwonych kartek ??? moze nawet mniej
Jesli chodzi o bramkarzy faul to faul dlaczego w prawdziwej pilce klub i trener musza ponosic odpowiedzialnosc za to ze bramkarz glupio faulowal ?? tak samo jest i u nas bramkarz ratujac sytuacje fauluje dostaje kartke a ze gra w Twojej druzynie musi poniesc kare poza tym takie sytuacje sa zadkoscia ja na 1500 meczy widzialem moze z 5 razy jak bramkarz zobaczyl kartonik ;]

Risto-pl:
gdyby to wprowadzono napewno ludzie by zaczeli to wpisywać żóte i czerwone kartki i by można to stosować ale jest jedno ale na tylu graczy ile gra w ligach kto to by pilnował  >:(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej