Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

KOSY OD TYLU, CZERWONE KARTKI, FAULE TAKTYCZNE !

<< < (11/13) > >>

jarekblasi:
No ludzie, czy to tak trudno kliknąć? Mam wrażenie, że większość osób grających w tę grę, gra bo gra. Wciska w guziki i kolejne "wyzwanie". Zróbmy pożytek z pesleague. Twórcy strony zrobili głosowanie drogą demokracji. Każdy ma prawo wypowiedzi i głosu. Dalej wam źle??? Prowadziłem też portal jakiś czas temu ale związany z inną dziedziną życia. Muszę stwierdzić, iż ludzie to po prostu rasa, która lubi mieć wszystko na gotowe i wcale nie potrzebuje demokracji. Z doświadczenia wiem, że przeprowadzanie głosowań jest gówno warte i należy samemu podejmować decyzje "TAK lub "NIE. Lepiej niech nie wybiera większość bo znowu Komorowski i Tusk będą rządzili...

DavidDave:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEto jest norma :) to tak jak w dziale Moja Kariera PES :) wieeelka akcja ze chca podzial i porzadek - a jak po licznych prosbach to wprowadzilismy to od razu pojawily sie watki ze chca aby bylo tak jak dawniej ;]

w tym jest wlasnie problem np koszyki druzyn - kazdy narzeka ale glos w temacie koszykow oddalo 5 osob z 200 ktorzy graja w lidze ;]

--- Koniec cytatu ---

Problem polega na tym ze ludzie chca sie udzielac ale po prostu nie wiedza ze moga ze dany temat istnieje, gdybym wiedzial ze byla dyskusja o podziale na koszyki tez bym sie wypowiedzial odwiedzajacy forum to nie wielki odsetek a jest tu tyle dzialow i tematow ze codziennie trzeba bylo by poswiecic godzine zeby to wszystko przejzec.
Gdyby taka ankieta pojawilas sie na stronie glownej badz bylo jakies info na mircu jak o puchar dnia jestem pewien ze zamiast 14 glosow bylo by ich 100 jak to sie mowi reklama robi swoje a ze zadnego info nie ma ludzie nie maja pojecia o glosowaniu wiec nie glosuja ;]

es_sabbi:
ludzie nie wiedza?? prosze Cie... caly tydzien a nawet dwa deimi i ja non stop pisalismy na kolorowo na kanale IRC ;] temat IRCa na powitanie byl informacja o koszykach a news byl na samej gorze strony ;] do wszystkich e-mail poszedl z informacja ;]

bardziej naglosnic juz sie nie da ;]

i od razu rozroznijmy glosy typu "koszyki sa zle bo Anglia jest do pupy....." bo przypominam ze PES to gra i nie ma wiele wspolnego z prawdziwym zyciem ;]

DavidDave:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEludzie nie wiedza?? prosze Cie... caly tydzien a nawet dwa deimi i ja non stop pisalismy na kolorowo na kanale IRC ;] temat IRCa na powitanie byl informacja o koszykach a news byl na samej gorze strony ;] do wszystkich e-mail poszedl z informacja ;]

bardziej naglosnic juz sie nie da ;]

--- Koniec cytatu ---

zamiast wysylac maila lepiej bylo napisac na gg wiekszosc ludzi nie sprawdza skrzynki pocztowej poniewaz na 20 otrzymanych wiadomosci 19 to spam a na gg kazdy by widzial wiadomosc ;D hmm powaznie na mircu bylo info ???? no to ja nie wiem jak ja tego moglem nie zauwazyc skoro mam mirc wlaczony przez ponad 15h dziennie a np info o PD i TD widze zawsze cos mnie bajerujesz sabbi ;p

adam1919:
I jak robicie coś w tym kierunku? Pojawią się te liczby kartek w profilu graczy?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej