Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Konsole
G.T.M PES WORLD PATCH BLES 01407 PS3
Szeleklc:
Musisz usunąć starego. Gra ma być "czysta" i wgrywasz nowego ;) Warto.
a ja mam pytanie odnośnie aktualizacji: Wgrałem tego patcha i teraz wyskakuje mi, że mam pobrać uaktualnienie gry, więc pobieram, instaluje się i pyta czy zamienić plik edit data? A tego chyba nie mogę zamienić, bo tam jest coś z patcha? Czy dobrze rozumiem?
cyrul9:
Mam dokładnie takie samo pytanie jak kolega Szeleklc :) Jeśli chodzi o patcha to zgrałem 1.0, 1.1 i 1.2, i mucha nie siada :D Wcześniej miałem patcha od Adissa ale on sobie jaja robil wgrywajac jakis swoich wymyslonych pilkarzy np. Voldemord, Obama czy Hitler lub drużyny jak KSS Biedronka... A tutaj FULL PROFESSIONAL !!! wypasiony patch oby tak dalej. Daj znać jak będą jakieś aktualizacje do patcha :D PZDR
lukaslwo:
Wgrywaliście tego patcha pod nowe dlc?????wszystko normalnie działa?Ja najpierw go wgrałem,było elegancko,ale po nowym dlc,zmieniły się nazwy zawodników w Bundeslidze.Czytałem coś na stronie G.T.M że prawdopodobnie nie będą robić kolejnych aktualizacji na bles 07,jeśli to prawda to wielka szkoda,bo patch jest konkretny:)
anhviet:
Czy ten patch jest zgodny z Updatem 1.3 . Wersja data pack 2 lub 1 ?
Niestety instalujac czysta gre, update data pack bedzie mial numer 3 w momencie jego aktualizacji.
cyrul9:
Mam pytanko, czy mogę ściągnąć aktualizację od Konami (np. buty itp.) jak mam tego patcha wgranego ? Czy coś mi się spsuje ?
Nawigacja
[#] Następna strona