//Proszę Ciebie o trochę więcej kultury. Pokazujesz jaki Twój poziom kultury jest niski i jeszcze obrażasz użytkowników którzy nic Ci nie zrobili. AreQ
Proszę? Gdzie ja kogoś obraziłem? Oto chodzi?
nie myślisz mózgiem tylko dupą?
Pan moderator nie wie co to obraza.
Po 2-gie nie prosiłeś mnie o tutoriale jak coś tylko najpierw kilka razy mnie wyzywałeś "jakie te pracę są beznadziejne". Tutoriali nie będę ci pokazywał, bo już nie chce mi się czytać tych twoich "wypocin".
Oomm.. stwierdzanie, że prace są słabe, to dla Ciebie obraza? W jakim kierunku ten świat zmierza? Nie prosiłem o tutorial?
A to co ma być?
chętnie zobaczę tutorial na którym się wzorowałeś.
Nie pokażesz tutoriali, bo na żadnym się nie wzorowałeś, a jeszcze ten tekst: nie pokażę poradników, bo nie chce mi się czytać twoich postów. Głupota w tym temacie świeci jak flesz w nocy.
najlepiej nie zaglądaj tutaj.
Monarchia, mam rozumieć?
"mi się to nie podoba" a nie wypisywać i ciągnąć temat jak Ty.
A co ja na początku napisałem? Wyraziłem opinie, że prace są słabe, inne osoby czepiały się moich sugestii, w DNA mam, że trzeba odpisać.
do reszty tak samo jak Wam się nie podoba to ok napiszcie to co jest nie tak co ma poprawić dajcie mu jakieś tutoriale z czego ma się uczyć.
Znowu, "błysłeś". Ktoś stronę temu? podał stronkę na której są zajebiste tutoriale, i można się dużo nauczyć, także co chciałeś tym przekazać? Pan MichW nawet nie wykazuje chęci do poradników, gdyby mu zależało, napisałby, abyśmy podali mu fajną stronkę graficzną.