Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PES Ultimate Patch Season 2012 1.0 + update 1.1 i 1.2

(1/22) > >>

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Niedawno ściągnąłem tego patcha i jest jak dla mnie jest on jednym z lepszych, jak nie najlepszy. Co nowego? Z pewnością nowe ligi jakimi są rosyjska i ukraińska/bułgarska (nie jestem pewien, zagrałem kilka meczy tylko). Ponad to jest też masa stadionów z ligi angielskiej, rosyjskiej i hiszpańskiej (m.in. Stamford Bridge). Do tego jest także mnóstwo dodatków graficznych (nowe menu, ikonki itd.). Plusem jest też Liga Europejska zamiast Copa Libertadores. Można by było jeszcze wymieniać, ale po co - sami sprawdźcie! :)
Patch waży dużo, ale na prawdę warto, szczególnie jeżeli ktoś ma szybkie łącze.

DOWNLOAD LETITBIT: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
LINK TORRENT: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
DOWNLOAD PATCH + UPDATE 1.1 & 1.2 CHOMIKUJ by P4w3llo: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Update 1.1 LETITBIT: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Update 1.2 LETITBIT: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

DO PATCHA POLECAM MÓJ ROCKOWY SOUNDTRACK:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

DLA WSZYSTKICH, KTÓRZY CHCĄ ŚCIĄGAĆ TEGO PATCHA I MAJĄ MOZILLĘ FIREFOX POLECAM DODATEK DOWNTHEMALL! - ŚCIĄGA Z MAKSYMALNĄ PRĘDKOŚCIĄ, MIMO ZŁEGO SERWERU!

Morek95:
No kurde.. Trochę za późno żeś to wstawił xd Już tylko godzina do końca mi została  :P

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo kurde.. Trochę za późno żeś to wstawił xd Już tylko godzina do końca mi została  :P

--- Koniec cytatu ---

To jest ten sam link co był w poprzednim temacie na temat tego patcha, także ja nic nie wstawiłem. Tamten temat po prostu został usunięty.

Morek95:
Aha..  no to sory :D Patcha już mam i prezentuje się świetnie :D

EDIT: Ta.. Miałem patcha i już go nie mam (młodsza siostra)... Muszę ściągać od nowa.. A na tym dodatku do Mozilli i tak ściąga po 90 Kb/s choć prędkość mojego neta to 20 Mb\s..

EDIT2: Znalazłem patcha na kompie ale jest zapakowany i jak wypakowuję to wykrywa mi błąd CRC w pliku: UPS 2012-1.bin. I czemu??

Fabek9:
Czyli coś źle wstawione?

Autor daj screeny :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej