Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje
Kits by Bambaryla | Legia Warszawa !
kowal10:
Kitsy naprawdę godne podziwu, aczkolwiek podczas wgrania ich do gry są przekrzywione na ciałach zawodników... Chciałbym się zapytać co jest tego przyczyną i jak można temu zapobiec??
Shoushan:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKitsy naprawdę godne podziwu, aczkolwiek podczas wgrania ich do gry są przekrzywione na ciałach zawodników... Chciałbym się zapytać co jest tego przyczyną i jak można temu zapobiec??
--- Koniec cytatu ---
W pliku config który znajduje się w folderze z kitsami danej drużyny musisz zmienić model na 0. Nie wiem jaki tam jest, bo nie mam Legii w patchu, nie mniej jednak coś takiego tam będzie:
model=przykładowo 25 - musisz zmienić na 0.
kowal10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW pliku config który znajduje się w folderze z kitsami danej drużyny musisz zmienić model na 0. Nie wiem jaki tam jest, bo nie mam Legii w patchu, nie mniej jednak coś takiego tam będzie:
model=przykładowo 25 - musisz zmienić na 0.
--- Koniec cytatu ---
Dzięki wielkie!
Meo Lessi:
dobree :D moze zrobisz jakis third liverpoolu bo te od vaiora z jakims efektem tatto na barkach to masakra ... LIVERPOOL = ADIDAS !
lfc10:
Czy jest możliwość, żeby podczas wyboru stroi przed meczem miał możliwość wyboru 3 kompletów, a nie 2? Da się jakoś to zrobić? Będę wdzięczny za pomoc!
Nawigacja
[#] Następna strona