Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Inne
Pro Evoluction 2012 XBOX 360
Hazzo:
Najgorzej, że po angielsku i może faktycznie coś spieprzyłem ale jak mam w ustawianiach poziom gry i czas to potem mam dwie jakieś opcje i wszystkie są on ( włączone )... Nie wiem ale gdybym wiedział, że tak ciężko będzie to bym brał Fife.
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENajgorzej, że po angielsku i może faktycznie coś spieprzyłem ale jak mam w ustawianiach poziom gry i czas to potem mam dwie jakieś opcje i wszystkie są on ( włączone )... Nie wiem ale gdybym wiedział, że tak ciężko będzie to bym brał Fife.
--- Koniec cytatu ---
Ja nigdy się nie uczyłem, ale z google tłumaczem daje radę. Ja tam wolę lepszą grę, niż grę która może się poszczycić tylko ojczystym językiem
Yasato:
Może pomogę jak nie masz tej opcji co na obrazku
Tego z stojącymi faciami gadającymi.
To zacznij od nowa karierę z innymi opcjami.
ignass:
Nie wiem ale gdybym wiedział, że tak ciężko będzie to bym brał Fife.[/b]
[/quote] I bys nie pożalowal jak bys kupil Fife 12 7 lat gralem w PES od Konami i po tych 7 latach przeżucilem sie na Fife bo te japonce z roku na rok wszystko psuli w PES-ie niestety a PES 12 doprowdzil mnie do furii i ta gra online gdzie niema wogole porządku i oszusci tylko tam rzadza takie jest moje zdanie gram oczywiscie na Xbox-ie
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE Nie wiem ale gdybym wiedział, że tak ciężko będzie to bym brał Fife.[/b]
I bys nie pożalowal jak bys kupil Fife 12 7 lat gralem w PES od Konami i po tych 7 latach przeżucilem sie na Fife bo te japonce z roku na rok wszystko psuli w PES-ie niestety a PES 12 doprowdzil mnie do furii i ta gra online gdzie niema wogole porządku i oszusci tylko tam rzadza takie jest moje zdanie gram oczywiscie na Xbox-ie
--- Koniec cytatu ---
Wiesz każdy ma inny gust. Ja grałem w Fifę 3 lata, później zaczęło się wszystko chrzanić. A od 2009 do dziś gram w Pro Evo i nie żałuję. Fifę sprawdzam co rok, ale na tym się u mnie kończy
Nawigacja
[#] Następna strona