Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Narzedzie do poprawy AI gry

<< < (2/3) > >>

anhviet:
Napiszę jeszcze do gości/gościa Jenkey1002 od Gameplay tool-a. Skoro potrafili usunąć AI cheaty to być może da się coś zrobić z sędziami też.

anhviet:
Niestety zmiana AI sedziow, na ktora notabene jest bardzo wiele negatywnych recenzji na forach anglojezycznych i nie tylko, nie ma programu. Rozmawialem z Jenkey1002 od Gameplay tool-a i powiedzial, ze tego nie da sie jakos zmienic :(.... trzeba pisac do Konami.

Te faule sa po prostu beznadziejne. Robisz w polu odgwizduje, ale juz w polu karnym nie odgwizdze takiego glupiego faulu, bo by musial byc karny....i gdzie jest tutaj sens ? Gra jest zbyt sterylna z tym odgwizdywaniem najmniejszego glupiego foul-u. Powinna byc mozliwosc zmiany tolerancji na foule. Gra by byla bardziej ciekawa i wiecej walki bylo by na boisku albo np. podzial na ligi np. w lidze angielskiej nie odgwizduje sie pewnych ostrych zagran, bo jest to traktowane jako czesc gry...

Cielak1990:
Ja na przykład popieram kolegę wyżej. Bo te faule szczególnie gdy gra się we dwóch na kompie frustruje.
W szczególnosci gdy ktoś stosuje ostry pressing

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa na przykład popieram kolegę wyżej. Bo te faule szczególnie gdy gra się we dwóch na kompie frustruje.
W szczególnosci gdy ktoś stosuje ostry pressing

--- Koniec cytatu ---
Najlepiej by było jakby powrócili do opcji z PESa 2009 ;)

anhviet:
Rozmawialem z Jenkensem i niestety nie da sie wyedytowac sedziow. Trzeba pisac do Konami.
Chyba uderze przez Twiterra do tego goscia...nie wiem jak mu tam...chyba ze, ktos ma jakis sprawdzony kontakt na Konami i ludzi, co sie zajuja zbieraniem sugestii.

Mam pare pomyslow, wiec moze przynajmniej jakos sie ustosunkuja i odpowiedza czy zrobia cos czy nie...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej