Archiwum > Sport

Sport - wątek ogólny

<< < (575/602) > >>

sempre_barca:
Za nisko? Moim zdaniem jego nie powinno być w najlepszej 10! Co z tego, że gra w mocnym klubie? Dla mnie liczą się sukcesy z Orzełkiem na piersi, a tych Lewandowski niestety nie ma. Ba, w reprezentacji gra po prostu słabo.  Ale w związku z tym, że nie był to plebiscyt na najlepszych a najpopularniejszych sportowców, nie dziwi mnie że się tam znalazł.

MichuVeB:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZa nisko? Moim zdaniem jego nie powinno być w najlepszej 10! Co z tego, że gra w mocnym klubie? Dla mnie liczą się sukcesy z Orzełkiem na piersi, a tych Lewandowski niestety nie ma. Ba, w reprezentacji gra po prostu słabo.  Ale w związku z tym, że nie był to plebiscyt na najlepszych a najpopularniejszych sportowców, nie dziwi mnie że się tam znalazł.

--- Koniec cytatu ---

No nie gadaj mi tu, że Lewandowski nic nie robi w reprze, bo owszem może nie strzela, ale ma dużo udział przy bramkach ;)

hose444:
Bo chodzi o to, że Przegląd skupia się głównie na osiągnięciach dla kraju, fakt. Zresztą, Pol powiedział wczoraj, że od lat nie zmienia się ich kryterium wybierania tej dziesiątki.

Mimo tego chyba trochę przesadziłeś mówiąc, że nie powinno go w ogóle być w tej dziesiątce.

Douglas:
Spoiler for Hiden:
Luiz i Iniesta to żart.. Gdzie jest Godin?

Bambaryla:
Luiz i Silva.. Beka w ch*j  :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej