Archiwum > Sport
Sport - wątek ogólny
hose444:
Obecność Iniesty, a brak Godina to już nawet nie jest ponury żart. To jawna kpina FIFA.
Zresztą, gol Hamesa też moim zdaniem nie powinien wygrać, ja bym wolał bombę Cahilla z Mundialu. No ale o ile gole to już kwestia bardzo subiektywna, tak ta jedenastka... przecież każdy widział, jak defensywą dowodził Godin, a jak (nie)asystował Iniesta.
Po prostu, szkoda gadać.
MichuVeB:
Jako, że jestem wielkim kibicem Barcy muszę stwierdzić, że Ronaldo zasłużył na złotą piłkę, ale chcę zaznaczyć, że dla mnie nadal Najlepszym piłkarzem na Świecie jest Messi :)) Za rok czuje, że to on właśnie wygra!
Co do jedenastki to obecność Iniesty, Luiza i Silvy to parodia. Dla mnie odpowiednio powinno być; Modrić, Godin, Hummels.
Nagroda za najładniejszą bramkę i James ją zdobywa? to jakiś żart, o wiele ładniejsza i trudniejsza do strzelenia była Van Persiego.
Palacio:
"o wiele ładniejsza i trudniejsza do strzelenia była Van Persiego"
Hahaha i tyle w temacie
creus:
Nawet ta dziewczyna trafiła efektowniej od Jamesa. Zdziwiłem się bardzo, że akurat tej nagrody nie otrzymał Robin. Podobnie jak z Simeone, w sumie żaden z nominowanych trenerów nie zrobił takiego progresu jak on.
Jakiś komentarz do zachowania Ronaldo?
MichuVeB:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE "o wiele ładniejsza i trudniejsza do strzelenia była Van Persiego"
Hahaha i tyle w temacie
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem czy się śmiejesz z mojej opini, nie wiem też jaką Ty masz na temat bramki roku, ale daruj sobie takie komentarze ok? :)
Zachowanie Ronaldo? Nie będe komentował tego bo poszedłbym do więzienia ;)
Nawigacja
[#] Następna strona