Archiwum > Sport
Sport - wątek ogólny
Nederland:
Serio kogoś dziwi, że wybrano bramkę z gatunku takich, których co roku jest na pęczki (najgorszą z nominowanej trójki), a nie taką, która przejdzie do historii i ludzie pewnie długo drugiej takiej nie ujrzą?
Zróbcie sobie na szybko eksperyment myślowy i spróbujcie sobie przypomnieć jakieś piękne bramki z dawnych Mundiali i Euro. Gwarantuję wam, że lwia część z was żadnej bomby z dystansu/woleja poza tym van Bastena (który był wyjątkowy ze względu na miejsce oddania strzału) sobie nie przypomni.
Levy:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa nie taką, która przejdzie do historii i ludzie pewnie długo drugiej takiej nie ujrzą?
--- Koniec cytatu ---
Zgadzam się, bramka Van Persiego to gol, którego nie sposób podrobić. Bezapelacyjnie najpiękniejszy gol mistrzostw. Może chodzi o wagę spotkania? Fakt, holender zdobył bramkę przeciwko Hiszpanii, lecz bramka Jamesa była cenniejsza. No ale w końcu chodzi o najpiękniejszą bramkę mistrzostw. Gdyby plebiscyt nazywał się "najwaznieszja bramka mistrzostw" wygrał by Goetze... Bramki podobnej do tej Robina nie widziałem i pewnie już nie zobaczę
Palacio:
Ja tam parę kojarzę. Na przykład: Giovanni van Bronckhorstz meczu o 3 miejsce z 2010, Deyna z Włochami :P . Haan, Neilinho. A co do bramki to w czym jest lepsze trafienie szczupakiem (no dobra złożył się jak łuk, ale co z tego. W bramce Persiego już większy szacunek należy sie temu co podawał), od tego krytykowanej z przyjęciem piłki klatką i zdobyciu bramki z powietrza z za pola karnego i to w jakim stylu. Może i pełno było podobnych bramek, ale to był mundial najbardziej prestiżowy turniej i od razu dodatkowo punktuje. Kogo obchodzi, że typiara na poziomie okręgówki zdobyła ładną bramkę. Prawda jest taka, że dali ją tylko dla tego, by pewne grono osób nie miało pretensji.
hose444:
Tak jak napisałem, jeden woli bomby, inny gole po niesamowitym dryblingu, jeszcze inny przewrotki. Tak samo każdy ma swoją ulubioną bramkę z tamtego roku i o to chyba nie trzeba się kłócić, bo takie dyskusje nie mają sensu.
Możecie mi powiedzieć, jak to teraz jest z tymi Złotymi Piłkami, bo się pogubiłem :) Ronaldo się zrównał z Messim, czy nie?
--- Cytuj ---Jakiś komentarz do zachowania Ronaldo?
--- Koniec cytatu ---
Czyżby Maciek_FCB?
creus:
--- Cytuj ---Czyżby Maciek_FCB?
--- Koniec cytatu ---
Tak.
Ciekawy jestem opinii, tyle.
--- Cytuj ---Możecie mi powiedzieć, jak to teraz jest z tymi Złotymi Piłkami, bo się pogubiłem :) Ronaldo się zrównał z Messim, czy nie?
--- Koniec cytatu ---
Messi ma 4, Ronaldo 3.
Nawigacja
[#] Następna strona