Archiwum > Sport
Sport - wątek ogólny
hose444:
Naprawdę bym obejrzał - tylko, że o trzeciej w nocy wolę spać.
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJuż o 3 w nocy pierwszy mecz Copa America 2016
--- Koniec cytatu ---
Copa America co roku... Niby to wyjątkowa edycja, ale dla mnie taki turniej ma małe znaczenie. Ciekawe jak zespoły do niego podejdą. Choć nie ukrywał, że mecz zawsze się oglądnie - jak jeszcze naziemna puszcza :laugh:
Palacio:
Wszystkie są w pełni zmobilizowane. Jestem pewny, że będzie to świetny turniej i nie wolno go stawiać niżej niż Euro. Następna będzie w 2019 w Brazylii. Czyli gdyby nie jubileusz 100 lecia to normalnie co 4 lata.
Skrót 1 meczu
Mejor:
Obejrzałem pierwszą połowę, bo jednak wolałem się przespać. Kolumbia jednak podeszła z dużo większym zacięciem niż w ostatniej edycji i wygląda na to, że jednak mogą być groźni. Stany natomiast rozczarowały. Widać, że sporo młodszych zawodników ma chęć, ale nie zawsze im wszystko wychodzi, a i do tego nie są wspierani przez tych najbardziej doświadczonych. Klinsmann będzie musiał dalej szukać jakiegoś stylu dla tej reprezentacji.
Palacio:
Nieoficjalnie igrzyska wystartowały. Faworytki Brazylijski gładko wygrały z Chinkami 3:0. Jutro o 21 Neymary. A o 23:00 tu coś dla mnie i fanów Albicelestes. Mecz Argentyny w rozsypce z Portugalią. Po odejściu Messiego rozsypała się zarówno Argentyna seniorska jak i ta u23.
Nawigacja
[#] Następna strona