Archiwum > Sport
Sport - wątek ogólny
krolewski1902:
Nie chcę nic mówić ale Athletic jutro gra z Barceloną na Camp Nou. Wygrali na stadionie Schalke to czego nie mieliby wygrać na terytorium Barcelony..
Pikachu:
No tak stadion Schalke to prawdziwa twierdza, ciężko tam coś ugrać. Nie porównuj Schalke do Barcy i Camp Nou.
krolewski1902:
Tak tylko ciekawe co Schalke robi w ćwierćfinale i nadal ma realne szanse na awans. Nie rozumiem o co Ci chodzi z porównaniem Camp Nou do Veltins Areny. Jeżeli tak zależy Ci na zwycięstwie Bilbao nad Realem to czemu ja nie mogę myśleć, że jeżeli wygrali w Niemczech to nie wygrają na "jakimś" Camp Nou...W pierwszym meczu obu drużyn barca ledwo zremisowała, więc jutro może obejrzymy ładny mecz.
Pikachu:
Znasz okoliczności spotkania na San Mames? W ćwierćfinale widzę także Metalist, Alkmaar i Hannover. Barca w tym sezonie tylko raz straciła punkty na Camp Nou z Sevillą (0:0). Najwięcej goli strzeliła ... Granada (3). Więc to daje do myślenia, że Camp Nou jest twierdzą.
krolewski1902:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZnasz okoliczności spotkania na San Mames? W ćwierćfinale widzę także Metalist, Alkmaar i Hannover. Barca w tym sezonie tylko raz straciła punkty na Camp Nou z Sevillą (0:0). Najwięcej goli strzeliła ... Granada (3). Więc to daje do myślenia, że Camp Nou jest twierdzą.
--- Koniec cytatu ---
Ok niech nawet barca wygra ale wydaje mi się że Bilbao się należy zwycięstwo zarówno z Barca jak i Realem. Są w finale CdR, świetnie grają w LE tylko w lidze muszą trochę powalczyć, chociażby o LM.
Słowa twierdza bym nie użył, kojarzy mi się z Trybem Master League kiedy asystent mówi tu cytat: "nasz stadion stał się twierdzą nie do zdobycia" czy jakoś tak.
Jeżeli chodzi o półfinalistów LE to ja stawiam na Athletic Bilbao(szkoda mi Huntelaara dlatego pisałem że mają realne szanse na awans.), dalej na Valencię strzelili gola na wyjeżdzie zobaczymy co będzie na Mestalla, Metalist, ten klub obserwuję od jakiegoś czasu ze względu na prezesa klubu Jarosławskiego i także na Hannover, gdyby nie bramka w końcówce meczu byłby remis, ale rewanż jest w Niemczech, więc mają szansę.
Nawigacja
[#] Następna strona