Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
rozgrywki na pes12
Play87:
ja juz pisalem o dodatkowa osobe do pd i td to belze skasowal moj watek i napisal ze nikogo nie potrzebuja ;/ a pd i td jak nie bylo tak nie ma ;/////////!!!!
[-blo-]:
pewnie to nic trudnego nadac prawa takiej osobie ktora walnie newsa z pucharem dnia + obsluzy wszystko jak trzeba takie trudne to nie jest, a prawa mozna nadac takie by osoba ta miala dostep tylko do tego rodzaju turniejow no chyba ze sie myle i skryptowo jest to niemozliwe;p
Radek94:
mają racje
Chuca:
Popieram w 100%, niech zarząd nie odbiera tego jako jawny atak. Ja naprawdę jestem pod wrażeniem pesligi, po latach grania na konsoli z randomami mam do was wielki szacunek. Jednak zawsze może być lepiej, bo ostatnio naprawdę jest nudno. Proponował bym głosowanie na osobę, która miała by zostać opiekunem p/t lub sami taką wybierzcie.
maciek_pl:
Pamietajcie, ze turniej są 3/4 razy w tygodniu robie robi je es-sabbi, deiminam i żadko belze. Ja też teraz bede robił. Osoba, która robi T/P musi miec dostęp do admina, a tego nie damy byle komu. Jak chcecie wiecej turniejów to proponuje, aby były one rozgrywane przez was płynnie. Ciągle się coś zdaża, że admin musi pomagać albo sie czeka po 45 minut na jedne mecz
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDo zarządu
REJESTRACJA lub LOGOWANIE .pl wchodząc na irc codziennie ludzie się domagają o pd czy td i nic pesleague namawia graczy do kupna gry przez ULTIME ludzie kupują jest trochę szumu czyli ligi puchary itp. potem gdzieś w kwietniu wszystko olewają i tak jest co roku jeśli opiekunowie nie maja czasu to zrobić jednego lub drugiego opiekunem od PD TD i po sprawie pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Rozgrywki są caly czas od ligi, po puchary a kończąc na ligach krajowych. Graze maja slomiany zapła i jak się im znudiz pes czesto w maju leci na półkę. Nasza w tym glowa abyscie grali do konca
Nawigacja
[#] Następna strona