Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Rozgrywki ML - ruszamy czy nie :)

<< < (2/3) > >>

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDo tego wiele osób by kantowało na zasadzie edytowania sobie takiej Barcy, wrzucenia tam kolejnych 10 najlepszych piłkarzy, odpalają ML. Robią zapis i niby mają karierę gdzie w Barsie jest Ronaldo, Messi, Rooney, Ibra itd. A patche dodają nowych piłkarzy którzy w online zapewne by nie istnieli. Pomysł niezly ale ciężki do zrealizowania. Chyba że gralibyśmy zespołami z MLO.

--- Koniec cytatu ---
Dlatego powinnyslmy wszyscy zaczynac standardowym skladam ML a takze najlepiej z podobnymi budzetami - Czyli w tym wypadku Reset Team i kazdy ma wzglad na Team danego uzytkownika - jego skladu i jego budzetu... A w przypadku jezeli dojdzie po jakims czasie kolejny gracz robi Reset Team i także zaczyna z początkowym budzetem - (Opiekun to spr. i potwierdza zagladajac do jego profilu Online) Jedyny problem to to ze taka osoba ktora zaczyna pozniej ma mniej kasy i gorszy skład... Ale na to tez znalazloby sie jakies rozw... ;)
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpo prostu liga bez ograniczeń :) niektórzy to lubią :) jakieś inne pomysły?

--- Koniec cytatu ---
Ja bym był za... Mozna zrobic w taki sposob jak podałem wyzej...
REJESTRACJA lub LOGOWANIEzrobić euro2012  nie czekać do czerwca gdzie ludzie bd siedzieć przed telewizorami a kto wygra euro Polską niech otrzyma premie w pkt ;)

--- Koniec cytatu ---
Fajny pomysl... ;)

Ukassiu:
Fajny pomysł, ale tak jak mówicie, od samego początku, nie jak każdy ma nie wiadomo jaki skład. Tylko moim zdaniem, teraz to trochę za późno. Jak wyjdzie PES 2013, to od razu zróbcie takie rozgrywki wtedy będzie duże zainteresowanie i takie rozgrywki mogły by się udać.

mateusz9966:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDlatego powinnyslmy wszyscy zaczynac standardowym skladam ML a takze najlepiej z podobnymi budzetami - Czyli w tym wypadku Reset Team i kazdy ma wzglad na Team danego uzytkownika - jego skladu i jego budzetu... A w przypadku jezeli dojdzie po jakims czasie kolejny gracz robi Reset Team i także zaczyna z początkowym budzetem - (Opiekun to spr. i potwierdza zagladajac do jego profilu Online) Jedyny problem to to ze taka osoba ktora zaczyna pozniej ma mniej kasy i gorszy skład... Ale na to tez znalazloby sie jakies rozw... ;) Ja bym był za... Mozna zrobic w taki sposob jak podałem wyzej...Fajny pomysl... ;)

--- Koniec cytatu ---

ja ma teoretycznie niezły (tak mi się wydaje) pomysł na to co zrobić.. jak połączyć by kupa dupy się trzymała.. jeśli chodzi o nowych zawodników w trakcie hmm trwających rozgrywek że tak powiem.. i dziwne że nikt na to nie wpadł..

mateusz9966:
a tak swoja droga to nie ma prawa ruszyć bo tylko 7 odp i nieco ponad 230 wejść  a dlaczego?? bo temat jest ukryty gdzieś w gąszczu.. wywalcie to na stronę domową wyeksponujcie jakoś by każdy widział.. zachęćcie do tego.. normalne zasady reklam

pozdrawiam

GieKSa:
Cześć mam pytanie jak moge usunąć dróżyne w Master League online bo  dałem Arsenal ale mam  takich zwykłych zawodników a chciałem miec Oryginalny skład jak moge usunąc tą dróżyne  ? Pomocy Smutny

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej