Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

POLSKI KOMENTARZ PES 2012! FINAL! Dawid Nowak i Mikołaj Baranek zapraszają!

<< < (27/91) > >>

wawrys1992:
koledze ktory ma problem ze mu tam jeden part sie nie rozpakowuje to proponuje posprawdzac czy wszystkie sie aby na pewno od poczatku do konca sciagnely. bo pewnie ten part 7 jest uciety i dlatego wysakakuje blad ;)

ja mam nieco inny problem, mam francuska wersje pesa bo taka byla dostepna tylko przed premiera wiec pobralem i smiga wszystko ok, sciagnalem sobie spolszczenie i po polsku jest ale ten komentarz od Pentozy ni chuja nie chodzi, nie wiem czy wersja gry ma cos z tym wspolnego ale nie wiem gdzie to wrzucic... jesli to nie bedzie smigac to sie z deka wkurwie bo czekalem na ten komentarz dosc dlugo i chetnie bym przetestowal kilka miesiecy pracy Pentozy jak mu to wyszlo ;D

SlaveQ85:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie pomogło. Hasło (komentarz2012.) nie pasuje.

--- Koniec cytatu ---
Bo hasło jest komentarz2012 bez kropki na koncu tak jak Ty to wpisujesz

domin100:
miałem ten sam problem... ustaw inny język w grze niż angielski... następnie skopiuj folder dt00_e do folderu tmobile-ekstraklasa mod- img, następnie w grze daj j. angielski... jak nie będzie działać sprobuj wyłączyć i właczyc gre

wawrys1992:
powiem tak: w jezykach gry mam angielski natomiast w jezykach komentarza mam tylko francuski i niemiecki. to tylko ten w jezyku gry zmienic na angielski? ;>

REJESTRACJA lub LOGOWANIEmiałem ten sam problem... ustaw inny język w grze niż angielski... następnie skopiuj folder dt00_e do folderu tmobile-ekstraklasa mod- img, następnie w grze daj j. angielski... jak nie będzie działać sprobuj wyłączyć i właczyc gre

--- Koniec cytatu ---

haker1983:
wszystko smiga, gralem teraz kilka meczykow online oczywiscie JUVE i musze przyznacze dreszcze mi przeszly przy strale bramki :D

Super komentator, jeszcze raz dzieki.

Pozdro.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej