Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

POLSKI KOMENTARZ PES 2012! FINAL! Dawid Nowak i Mikołaj Baranek zapraszają!

<< < (32/91) > >>

Kam8043:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwlasnie ktory torent jest na czysta wersje pesa???ja pobralem ten 2 rozmiar 19. 28 -dobry pobieram???

--- Koniec cytatu ---

Szczerze mówiąc to sam nie wiem. Użyj sobie programu MiPony do pobierania zwykłych partów. Link do MiPony : REJESTRACJA lub LOGOWANIE tam na środku strony pisze :Download MiPony 1.6.1. i ściąganie z głowy ;)

CJKarl:
Kurcze nie wiem co źle zrobiłem ale wypakowany plik wkleiłem do

D/Pro evo Soccer/Kitserver12.. i podmieniłem folder

Po rozpoczęciu meczu słyszę jednak komentarz francuski.

Może coś źle zrobiłem jeżeli tak to proszę pomóżcie.

wykorb92:
Ja mam taki problem, że raz gada polski komentator a raz angielski .. a w 70 minucie odezwal sie ten 2 polski :D

CJKarl:
Już wiem czemu nie działa mi komentarz.Muszę mieć angielskiego komentatora tylko nigdzie nie mogę go znaleźć.A w wątku z paczką komentarzy link niestety wygasł.Może ktoś podesłać angielski komentarz ??

kdetys:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEno niestety jak dla mnie szału nie ma .. Jednak wielki szacunek za wykonanie......... Co z tego, bo niestety twój głos jest denerwujący.... Kolega nie przeszedł chyba jeszcze mutacji....... dla mnie te krzyki są niepotrzebne i tylko rozpraszają w grze.........

Ale mówię, doceniam trud w wykonaniu spolszczenia..........

--- Koniec cytatu ---

mnóstwo pracy, profesjonalna robota. ale krzyki podniecenia już przy wchodzeniu drużyn to jest denerwująca przesada, zgodzę się z przedmówcą. Podnoszenie głosu przy każdym zdaniu jest męczące w odbiorze. Ale pewnie innym może się podobać, to jest moje zdanie, które mam prawo wyrazić.  Do gry z kolegami przy piwku na pewno się polski komentarz przyda ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej