Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

POLSKI KOMENTARZ PES 2012! FINAL! Dawid Nowak i Mikołaj Baranek zapraszają!

<< < (33/91) > >>

kcma:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJuż wiem czemu nie działa mi komentarz.Muszę mieć angielskiego komentatora tylko nigdzie nie mogę go znaleźć.A w wątku z paczką komentarzy link niestety wygasł.Może ktoś podesłać angielski komentarz ??

--- Koniec cytatu ---

REJESTRACJA lub LOGOWANIE masz link do angielskiego komentarza (bez angielskich napisów).

Kam8043:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJuż wiem czemu nie działa mi komentarz.Muszę mieć angielskiego komentatora tylko nigdzie nie mogę go znaleźć.A w wątku z paczką komentarzy link niestety wygasł.Może ktoś podesłać angielski komentarz ??

--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIEproszę REJESTRACJA lub LOGOWANIE

--- Koniec cytatu ---

Proszę bardzo. Ja nie mogę, link był stronę wcześniej :'(

kcma:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEProszę bardzo. Ja nie mogę, link był stronę wcześniej :'(

--- Koniec cytatu ---

Spokojnie, 2 z 3 linków nie działa, więc pewnie sprawdzająć jeden doszedł do wniosku, że lingi (wszystkie) wygasły.

Także miszę pobierać angielski komentarz. Chciałem pobrać dodatkowo czystą wersję, ale wyskakuje mi błąd CRC przy parcie 04, mimo, że pobierałem go ok. 8 razy.
Małe pytanko, czy jak pobiorę czysty plik img angielskiego komentarza i podmienie AFX Explorerem pliki z wersji do kitservera, to będzie, tak jakbym wgrał "czystą" wersję komentarza Dawida?

PS. Nie dziękuję za komentarz, bo jeszcze nie sprawdzałem, ale wielki szacunek, za trud jaki włożyłeś w prace.
Ciekaw jestem ile byś zarobił robiąc komentarz dla KONAMI, do PESa 2013. - . -

Deimian7:
Angielski komentarz macie na oryginalnej płycie gry.

Dysk z grą otwieracie prawym -> program files -> Konami -> Pro evolution soccer 2012 -> img -> dt00_e to kopiujecie do img w katalogu zainstalowanej gry.

Redboy1993:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAngielski komentarz macie na oryginalnej płycie gry.
--- Koniec cytatu ---

Myślisz, że wszyscy mają oryginalnego PES-a 2012 (ja akurat mam) i wszystkich stać by dać za niego około 150 zł :) Wiele osób tutaj ma pewnie piraty.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej