Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

POLSKI KOMENTARZ PES 2012! FINAL! Dawid Nowak i Mikołaj Baranek zapraszają!

<< < (42/91) > >>

Simon.:
Ehh nie dziala  ???

Wrzucam do Program Files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2012/kitserver12 i tutaj ani do img ani do example-root/img
nie dziala
Dodam ze mam T-mob mod
Jutro sprobuje czysta sciagnac

djbixo:
Ludzie zlitujcie sie i wrzucie to na zipyshare na torrentach nikt nie seduje bity tydzien sciagania a nie kazdy ma premium konta zeby z innych stron sciagnac i chodzi mi o wersje pod kitservr.

Deimian7:
Co za problem ściągnąć z dostępnych linków...Ja ściągałem po 100kb/s z tych linków i każdy part miałem w 15 minut. 11 part jest krótki czyli 10x15= 150minut /60 = 2h 30minut

kdetys:
"Wersja czysta aby mogła mieć poprawki musiałbym za każdym razem umieszczać 1 GB obraz. Jest to bezsens a więc polecam wszystkim przerzucić się na PES z Kitserverem, lub pobrać obydwie wersje patcha i na własną rękę programem AFS Explorer sobie aktualizować własny obraz."

A czy mógłbyś, co jakiś czas ( co pewną ilość poprawek) wrzucać także pliczek pod czystego pesa ? Nie chodzi mi z każdą jedną poprawką, ale co jakąś ich ilość jeżeli się ich trochę zbierze - o ile się zbierze.

Do pesa mam tylko wrzucone herby i nazwy i teraz przerzucać się na kitserver specjalnie to trochę nie fajne chyba. no chyba że się mylę ;)

pentoza133:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE"Wersja czysta aby mogła mieć poprawki musiałbym za każdym razem umieszczać 1 GB obraz. Jest to bezsens a więc polecam wszystkim przerzucić się na PES z Kitserverem, lub pobrać obydwie wersje patcha i na własną rękę programem AFS Explorer sobie aktualizować własny obraz."

A czy mógłbyś, co jakiś czas ( co pewną ilość poprawek) wrzucać także pliczek pod czystego pesa ? Nie chodzi mi z każdą jedną poprawką, ale co jakąś ich ilość jeżeli się ich trochę zbierze - o ile się zbierze.

Do pesa mam tylko wrzucone herby i nazwy i teraz przerzucać się na kitserver specjalnie to trochę nie fajne chyba. no chyba że się mylę ;)

--- Koniec cytatu ---

No problem na pewno też wersja czysta doczeka sie poprawki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej