Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

POLSKI KOMENTARZ PES 2012! FINAL! Dawid Nowak i Mikołaj Baranek zapraszają!

<< < (44/91) > >>

Gap12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDostajesz 50MB ale to sie nie sumuje,

--- Koniec cytatu ---
no ale to chyba nie problem wysłać sms za 1,23 zł ??

koti333:
Siemka wszystkim mam problem ściągałem  party po kolei wpisuje HASŁO komentarz2012 I NIE tribi pisze ze bledne haslo czemu tak sie dzieje ??

willerod9:
A ja się wybiję spośród wszystkich krzykaczy, którzy narzekają, że mają błędy i powiem, że mi działa ładnie. Dzięki ogromne za miłe słowa i możliwość współpracy z tobą. Gdyby nie przedłużona sesja, to kto wie jak by teraz mógł brzmieć ten komentarz. Jeszcze raz wielkie dzięki za twoją tytaniczną pracę. Gdybym miał kasę, to bym ci wysłał kratę % na leczenie głosu ;)

edek79:
pod kitserwer gdzie do wrzucić

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEproblem jest taki ze te serwery toGowno i kazdy to wie ciezko wrzucic najlepiej zassac i juz drugiemu nie pomoc. jak jest ktos normolna to prosze wrzuc na zipyshare wersje na kitserver przy moim necie bede mial to w 20minut a nie czekal 5lat wpisywal jakies ****..kody i jeszcze czekal po pol godz na link az sie zaladuje jak juz pisalem nie kazdy ma premium i nikomu nie karze tylko prosze kogos rzyczliwego tyle na ten temat

--- Koniec cytatu ---
Omg. Włączyłem wszystkie party z każdego serwa i przy necie 2 MB miałem wszystko w o.k 2 godziny. Nie wiem co wy macie za problemy. Zamiast ściągnąć i już mieć komentarz to wy tylko krzyczecie na forum :)
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpod kitserwer gdzie do wrzucić

--- Koniec cytatu ---
Zapewne do kitservera, ale nie jestem pewny :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej