Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

POLSKI KOMENTARZ PES 2012! FINAL! Dawid Nowak i Mikołaj Baranek zapraszają!

<< < (45/91) > >>

kawa-92:
Panowie, pewnie było mówione wiele razy ale w 15 stronach nie bedę szukał.

Ściągnąłem sobie wersję pod kitserver, spoko zaistalowałem i działa tyle że komentarz jest bardzo rzadki. albo po golu straszą mi psa bo się wydzierają (jego problem) albo tylko na początku.

Co trzeba zrobić aby komentarz był płynny przez cały mecz?

Nie mam jeszcze wgranej "czystej" wersji komentarza w img, mam tylko w kitserverze. I jeśli to przez to to proszę pisać.

P.S Jeszcze raz przepraszam jeśli już było ale czytać 15 stron mi się nie widzi a autorowi nie będę zajmował czasu na PW bo ma ważniejsze rzeczy na głowie, poprawki itp.

edit:

poszukałem i 2 strony wcześniej było :P Wklejam dla reszty żeby nie szukali jak będzie 20 stron.

REJESTRACJA lub LOGOWANIETO UDOWADNIA, ŻE LEPIEJ MIEĆ 2 WERSJE! PROSZĘ UCZYĆ SIĘ NA TYM PRZYKŁADZIE!

--- Koniec cytatu ---

Red_Dev!L14:
Kurde zastosowałem się do instrukcji i dalej nic. Ściągnąłem sobie PES12 w wersji w której był tylko komentarz Francuzki i Niemiecki.  Następnie ściągnąłem sobie Zangielszczenie  gry ( Pliki dt05_e.img  i dt00_e.img ). I w grze miałem tylko napisy po Angielsku, ale komentarza nie było. Następnie wgrałem komentarz od Pentozy133 ( Najpierw wersję pod Kitserver, potem gdy nie działała ta wersja, pobrałem na czystą i wgrałem obydwie i też nie działało). Nie wiem co dalej robić pomóżcie. Gram na FirePatchu 1.6

Z góry Wielkie Dzięki.

kawa-92:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKurde zastosowałem się do instrukcji i dalej nic. Ściągnąłem sobie PES12 w wersji w której był tylko komentarz Francuzki i Niemiecki.  Następnie ściągnąłem sobie Zangielszczenie  gry ( Pliki dt05_e.img  i dt00_e.img ). I w grze miałem tylko napisy po Angielsku, ale komentarza nie było. Następnie wgrałem komentarz od Pentozy133 ( Najpierw wersję pod Kitserver, potem gdy nie działała ta wersja, pobrałem na czystą i wgrałem obydwie i też nie działało). Nie wiem co dalej robić pomóżcie. Gram na FirePatchu 1.6

Z góry Wielkie Dzięki.

--- Koniec cytatu ---

a w ustawieniach gry wybrałeś komentarz ?
może masz wyciszony komentarz?

Redboy1993:
Jak dla mnie komentarz może być. Jest kilka niedociągnięć stylistycznych ale ogólnie jest OK. Gra się lepiej niż przy tym flegmatyku Jonie Championie, który komentuje tak jakby mu się nie chciało. Kilka razy omal bym nie spadł z krzesła gdy Dawid nagle się wydzierał :D Najlepiej grać przy zmniejszonej głośności o kilka kresek :)

PS : Ludzie z czym macie problem? Ściągacie obie wersje, wklejacie czysty komentarz do folderu img w głównym folderze gry. Potem wklejacie wersję pod kitserver do danego kitservera też do folderu img. Czy to takie trudne?

Kam8043:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak dla mnie komentarz może być. Jest kilka niedociągnięć stylistycznych ale ogólnie jest OK. Gra się lepiej niż przy tym flegmatyku Jonie Championie, który komentuje tak jakby mu się nie chciało. Kilka razy omal bym nie spadł z krzesła gdy Dawid nagle się wydzierał :D Najlepiej grać przy zmniejszonej głośności o kilka kresek :)

PS : Ludzie z czym macie problem? Ściągacie obie wersje, wklejacie czysty komentarz do folderu img w głównym folderze gry. Potem wklejacie wersję pod kitserver do danego kitservera też do folderu img. Czy to takie trudne?

--- Koniec cytatu ---

Nie, ale zauważ, że niektórzy jeszcze nie umieją obchodzić się z PES. Ja też na początku (ze 3 lata temu :D) wklejałem pliki kitservera do głównego img ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej