Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
POLSKI KOMENTARZ PES 2012! FINAL! Dawid Nowak i Mikołaj Baranek zapraszają!
blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie za nic nie musisz płacić jedynie jeśli chcesz możesz podarować skromne kilka złotych na konto Pentozy.
--- Koniec cytatu ---
Wiem, wiem, że Pentoza przymusowo nic ode mnie nie chce, ale chodzi mi o to, że jak chcę ściągnąć przez chomika to muszę płacić. Czy da radę jakoś to obejść?
Remi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWiem, wiem, że Pentoza przymusowo nic ode mnie nie chce, ale chodzi mi o to, że jak chcę ściągnąć przez chomika to muszę płacić. Czy da radę jakoś to obejść?
--- Koniec cytatu ---
Na chomika co najwyżej sms-em sobie możesz transfer powiększyć.
djbixo:
Dobra robota lecz nie do końca są 2 rzeczy które powinieneś poprawić komentarz jest bardzo pusty powinien być tłusty więcej niskich tonów zapewne to wina mikrofonu jestem producentem muzycznym wiec taka rada byś może to jeszcze zmasterowal w jakiejś poprawce w każdym programie muzycznym zrobisz dobry mastering by dobrze to brzmiało.i jeszcze jedna rzecz ciągle się drzesz co akcja lub strzał nigdzie się tak nie komentuje wiadomo krzyczy się ale nie non stop cala reszta jest ok szacun za prace w to włożona popraw te 2 RZECZY JESZCZE a wtedy bedzie dopiero konkret.
P2P:
A mi raz czyta Pentoza i czasem się wtrąca ENG komentator nie wspomnę że bardzo rzadko analizator spotkania coś szepnie.
Palacio:
dj bixo zobacz co robią Araby albo z Ameryki Południowej. Dla mnie taki komentarz jest lepszy niż spokojny.
Nawigacja
[#] Następna strona