Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
POLSKI KOMENTARZ PES 2012! FINAL! Dawid Nowak i Mikołaj Baranek zapraszają!
wojtekk5:
Mam Deamon Patch i mam wszystko pomieszane np. gram mecz Hamburg vs Bayern : podczas meczu pada kilkadzisiąt nazwisk nie z tego meczu co gram np. leci Ribery komentator Lavezzi, leci Robben komentator Zabaleta, strzelam gola komentator mówi na Alianz Arena zawsze wpaniała atmosfera zapraszam na mecz! (dodam że nie grałem na Alianz) a w dodatku ten drugi komentator wgl się nie odzywa.
Czy to wina patcha?
Kam8043:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam Deamon Patch i mam wszystko pomieszane np. gram mecz Hamburg vs Bayern : podczas meczu pada kilkadzisiąt nazwisk nie z tego meczu co gram np. leci Ribery komentator Lavezzi, leci Robben komentator Zabaleta, strzelam gola komentator mówi na Alianz Arena zawsze wpaniała atmosfera zapraszam na mecz! (dodam że nie grałem na Alianz) a w dodatku ten drugi komentator wgl się nie odzywa.
Czy to wina patcha?
--- Koniec cytatu ---
To, że 2 kom. w ogóle się nie odzywa to mnie nie dziwi. Nie gada zbyt dużo ;D , a co do tych nazwisk to sprawdź czy Ci zadziała bez patcha ;)
wojtekk5:
Nie , nie działa. Zresztą jak ma działać skoro mam wersje pod kitserver?
Kam8043:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie , nie działa. Zresztą jak ma działać skoro mam wersje pod kitserver?
--- Koniec cytatu ---
A masz czystą??? Jeśli nie, to ściągaj szybko, bo to może być przyczyną twych zmartwień.
wojtekk5:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA masz czystą??? Jeśli nie, to ściągaj szybko, bo to może być przyczyną twych zmartwień.
--- Koniec cytatu ---
Nie nie mam, jak ściągne to dam znać czy działa poprawnie. Dzięki za pomoc ;)
Nawigacja
[#] Następna strona