Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
POLSKI KOMENTARZ PES 2012! FINAL! Dawid Nowak i Mikołaj Baranek zapraszają!
Palacio:
A ja uwielbiam latino futbol i nawet jak wyjdą poprawki tonujące ten głos to zostawie sobie krzyki.
haker1983:
Krzyki wymiataja, nie rob poprawki z tym pentoza, bo straci ten komentarz emocje. Emocje to podstawa :)
pentoza133:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE Coz ja dokuczylem wykonawca komentarza niech ktos inny dokuczy mnie. Zachowajmy rownowage w przyrodzie! Pozdro!
--- Koniec cytatu ---
Jak zdania nie zaczyna się od więc, tak w liczbie mnogiej mamy "wykonawcom". ;-) Poza tym, Tu nie chodzi stricte o zdanie tylko o to co się przed chwilą wydarzyło. Dużo bardziej pasuje, jak mamy kilka wersji i w końcu padnie: a więc mamy aut, niźli non stop słuchać będzie aut, mamy aut, rozpoczną z autu. Tych kwestii z autem jest chyba 15 a znalezienie do nich synonimów jest naprawdę ciężkie. Co do krzyku, zgodzę się, że w Polsce inaczej przeżywa się emocje, ale chyba pora iść z biegiem czasu. Na pewno trochę poprawię niektóre krzyki ale te najmocniejsze, przynajmniej po golu zostawię. Dla mnie, brak darcia się po strzelonej bramce to zabieranie tlenu, na to pozwolić nie mogę. Ostatnią, rzeczą o której wspomniałeś, to nazwiska Kuby i Lewandowskiego. Gdybyś dołączył do grupy na Facebook'u (no chyba, że jesteś) to byś wiedział, że w kwietniu, zostanie zrobiona calutka reprezentacja Polski, którą można grać ONLINE. O ile wiem i Robert i Kuba występują w czystym PES, więc na pewno ich nie zabraknie. To chyba tyle.
P.S Poprawki zgłaszamy w innym temacie.
Pozdrawiam
xyzwow:
BTW Pentoza tak "wykonawcom" fakt poprawnie mnie poprawiles:) - ale sprawdz sens zdania:)
Na FB mnie nie ma, nie bawi mnie FB, NK itp:)
Jak bedzie Lewy i Blaszczu to specjalnie dla Ciebie zrezygnuje z komentarza "Djugariego":P
Pozdro!
blackout.:
Akurat z krzykiem to z kolegą xyzwow się zgodzę. Wiem, że emocje itd., ale wydaje mi się, że czasami jest to po prostu zbędne jak na przykład krzyczysz, że odebrał piłkę. :) To trochę nie pasuje jednak. Co do "screamu" (xD) to jeżeli chcesz krzyczeć to musisz to robić mniej "piskliwie", bo to rzuca się w oczy i głupio to brzmi.
Po za tym nie mam żadnych innych zastrzeżeń, komentarz na prawdę dobry.
Nawigacja
[#] Następna strona