Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

POLSKI KOMENTARZ PES 2012! FINAL! Dawid Nowak i Mikołaj Baranek zapraszają!

<< < (55/91) > >>

pentoza133:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDa się jakoś wyrzucić tego II komentatora ? On komentuje tak jakoś sztywno i bez emocji że nie mam ochoty go słuchać :P

--- Koniec cytatu ---

Da, ale na razie zostaje, ma dograć kwestie nowe i poprawić aktualne. Zobaczymy jak mu pójdzie :)

RTS1910:
Jak dla mnie do wszystko jest ok. Tylko gratulować :). A co do głośnego komentowania to właśnie o to chodzi  ;D Pozdrawiam :)

Pkotu:
Pentoza ,
Dzięki za wyróżnienie przy informacji o wydaniu :-) To raz
Dwa, wielkie gratulacje, za dokończenie !!!!!
Trzy; bardzo krótko, bo piszę na szybko - też jestem zdania, że te krzyki momentami, to przesada. Ogólnie masz bardzo duży potencjał i może powinieneś zostać komentatorem? Zazdroszczę Ci (nawet nie wiesz jak bardzo!) okazji w Sportklubie! Życzę powodzenia i oby się udało :) Oddałbym wiele za te miejsce... ;-)
Co do tego, że oddajesz emocje swoim komentarzem - pewnie, że tak i tego nie zmieniaj!!! Co innego oddawać emocje, co innego wydzierać się bez sensu momentami (z całym szacunkiem dla Ciebie). Moim zdaniem, również, powinieneś nad tym popracować. Nie popadaj też już w samo zachwyt ; ). Z biegiem czasu? hmm.. umiarkowanie bym powiedział.
Też się zgodzę, że zdania nie zaczyna się od "a więc" (tj zgodzę ... prosta zasada języka polskiego :p ) , ale masz też rację , bo nad tym tak samo siedziałem.. znaleźć poprawną sentencje i INNĄ od 14 pozostałych... Jednak mam mieszane uczucia. To, że się mogą powtarzać, nie mogą powodować , że błędne składnie językowe zaczną funkcjonować.. Zaś z drugiej strony można to uznać, za "ciąg mowy" i tak jakby to padło w akcji w trakcie zdania "Wybił piłkę za linię boczną, a więc mamy aut" to np poprawnie...

Generalnie powiem to co każdy : SZACUNEK ZA PROJEKT !!!! Jesteś wielki!  Przyjmuj też krytykę(racjonalną i nie mówię, że ze wszystkim się musisz zgadzać ) i ... realizuj marzenie :-)

junior1205:
Pisałem wcześniej że nie działa mi komentarz ale już wszystko ok i działa pięknie ;D powiem więcej JEST ŚWIETNY ! Są emocje kiedy trzeba, są dobre krótkie teksty, np. przy odbiorze piłki, przy faulu no i przy strzałach.Wiadomo są błędy i niedociągnięcia ale czy to ma jakieś znaczenie? Włożyłeś w to mnóstwo pracy i to jest piękne że udało ci się wykonać taki kawał świetnej roboty.Ty nie mając profesjonalnego miejsca pracy (takie jakie mają wydawnictwa gier) zrobiłeś kompletnie za darmo coś pięknego dla fanatyków PES'a.Wielkie dzięki, i życzę ci osobiście wspaniałej kariery komentatora bo po meczach w Sportklubie juz nie moge sie doczekać jak będziesz na stałe gdzieś komentował, także powodzenia i pozdrawiam pentoza :D 

kdetys:
Ktoś jakiś czas temu napisał o komentarzu Francuskim. Proszę o wrzucenie i udostępnienie pliczku z tym komentarzem i jak macie to jeszcze z Włoskim.

Z góry dzięki

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej