Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
POLSKI KOMENTARZ PES 2012! FINAL! Dawid Nowak i Mikołaj Baranek zapraszają!
Grzegorz1321:
Mam pytanie czemu jak ściągam przez torrent to mi pobiera przez chwile i wyskakuje komunikat że nie może odnaleźć określonej ścieżki?
ShaggyBenass:
Witam was wszystkich :)
Chce ściągną komentarz z torrenta dla kit server :) Ale jest problem wgl mi się nie chce ściągać ??? POMOCY :(
P2P:
Tego jest massa na priv trackerach tam szukaj wiadomo jak to z publicznymi torrentami.
pentoza133:
Siemka Panowie. Może ktoś mi podpowiedzieć, jak mogę edytować strój zespołu, który występuje tylko w kitserver? chciałbym np. dodać nowe logo jakieś paski zmienić może kolor? Wiecie jak można to najłatwiej zrobić? Jak ktoś to potrafi (ogarnia) to prośba odezwijcie się na Priv albo gg:6185198
kawa-92:
Witam, zagrałem kilka meczy i jedyne do czego można się przyczepić to to że Dawid Nowak jak dla mnie zbyt wrzeszczy przy golach np, ogólnie kwestie nagrane bardzo ładnie ale radość po golach mnie np odstrasza, druga sprawa to to ze Twój kolego w 1 meczu potrafi co 2 minuty na komentować akcję w 1 sposób "tworzą tyle sytuacji ale nie wykorzystują" w różnoraki sposób, ale koniec końców się powtarza i słabo to wychodzi.
Jak dla mnie komentarz spoko poza tym wrzaskiem przy golach, ale może to poprawicie a jak nie to po prostu ściszę sobie komentarz że nie będą uszy bolały :)
Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona