Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

POLSKI KOMENTARZ PES 2012! FINAL! Dawid Nowak i Mikołaj Baranek zapraszają!

<< < (71/91) > >>

pawlodar_10:

--- Cytuj --- Za pracę
nad komentarzem dostałem
zaledwie 20 zł. Upload na darmowy
serwer się zwyczajnie nie opłaca.
Wystarczy tej charytatywnosci.
--- Koniec cytatu ---

To troche zabrzmialo jakbys chcial zarobic.

kdetys:
cwaniaki narzekające na to że muszą wydać 1 czy 5 zł proszę bardzo do roboty ! zróbcie sami komentarz ! napracujcie się a zobaczymy jak będzie Wam miło jak inni będą tylko wymagać jeszcze więcej niż jest i to każdy coś innego.

Podziwiam Pentoze, ale jednocześnie mnie to zadziwia, bo mi osobiście by się nie chciało, chyba że w porozumieniu z firmą wydającą grę na Polskę :) a może już coś zrobił w tym kierunku :D

szymek988:
mam pytanie mianowicie
Czy nagrane jest nazwisko Sivok bo baaaardzo mi na nim zależy

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEcwaniaki narzekające na to że muszą wydać 1 czy 5 zł proszę bardzo do roboty ! zróbcie sami komentarz ! napracujcie się a zobaczymy jak będzie Wam miło jak inni będą tylko wymagać jeszcze więcej niż jest i to każdy coś innego.

--- Koniec cytatu ---
kdetys bez jaj mi nikt grosza nie dał i żyję nie dość ze nerwy i czas straciłem bo spolszczenie wyszło nie tak jak chcielismy to o $ na pewni nie bd wpominał... ::) ::) ::)

pentoza133:
Nie porównujmy spolszczenia napisów do 14 tys mp3 tłumaczonych, nagrywanych i dalej poprawianych :) Co do pawlodara to tak - chcę zarobić - chociażby pkt na chomikuj. Nie bez powodu nikt przez tyle lat tego nie zrobil samemu. To byla po prostu masakryczna robota.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej