Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
POLSKI KOMENTARZ PES 2012! FINAL! Dawid Nowak i Mikołaj Baranek zapraszają!
pentoza133:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie żartuj :D :D :D Nie dysk sie wylozyl tylko moj tlumacz za kase ktorą chcialem wydac z wlasaniej kieszeni zebym przyczynil sie (i do spolszczenia i do komentarza) do pelnego PL PES'a 2012... Chcialem tez zostac docenionym przez zarząd i liczylem na jakies stanowisko ale juz mi to przeszło... ;) I nie musisz opowiadac bajek, bo na wstępie zaznaczylem ze to zalezy wsztko od tego tlumacza ja bym sam nie wyrobil i z spolszczeniem i z komentarzem wiec probowalem zalatwic goscia ktroremu mialem zaplacic ok 200-300 zlotych!! :) a Ty dobrze o tym wiedziales i uprzedzalem ze nic nie obiecuje... I prosze Cie nie pi..... ;) bajek ze czekales miesiac bo sam powiedziales ze czekasz tydzien-dwa (dokladnie nie pamietam ile to bylo) ale jakos tak czekałes i jak moj pomysl nie wypali ruszasz sam z tlumaczeniem.. A jak juz napisalem Ci na gg ze jednak nic z tego nie wyjdzie - przeprosilem bo zalezalo mi na tym projekcie i sam sie wkurzylem - powiedziales Ok nic sie nie dzieje.. ;) Szkoda ze nie mam juz Twojego nr gg bo bym tu ludziom zarzucil z archiwum naszą rozmowę.. Tyle ode mnie szanuje Twoją cieżką prace, ale chyba czas zejsc na ziemie...
--- Koniec cytatu ---
Tak się składa, że mam archiwum z gg od pierwszej rozmowy i uwierz mi, nie chciałbyś, żebym tu wpadł na taki pomysł jak twój i wkleił naszą rozmowę. Nie kopiemy się już, koniec dyskusji. Jeśli ktoś uzna, że ściemniam i mnie zagiąłeś, to naprawdę, mam ciekawsze rzeczy na głowie niż paru ludzi, którym potrzeba dowodów. Trudno zdarzyło się, ale oby jak najmniej takich akcji.
P.S Sprawdziłem dokładnie daty. Od 12 października do 5 listopada cały czas prosiłeś o przedłużenie paru dni. Wprowadzilem w blad ludzi mówiąc, że czekałem miesiąc. Były to 3 tygodnie. Zwracam honor. Pozdrawiam i nie odpowiadam już na żadną zaczepkę. Skupię się na dalszej pracy nad projektem.
willerod9:
Matko kochana. Ludzie nie denerwujcie cię, spokojnie. Kłócicie się jak małe dzieci, a macie przeciez po 20 lat. Sam o sobie mogę powiedzieć, że sporo siedziałem i tłumaczyłem, ale żadnej kasy za to nie żądam. mógłbym się nawet domagać za pełnienie funkcji rzecznika prasowego, ale nie o to chodzi. Ważne jest to, że przyśpieszyłem prace i datę wyjścia komentarza. Dla mnie liczy się satysfakcja z tego, że mogłem dołożyć swoją cegiełkę i zrobić coś dla polskiego PESa. Spokojnie chłopaki. Takie kłótnie nie mają sensu ;)
pawlodar_10:
I takie podejscie powinien miec kazdy.
willerod9:
Dzięki. Jak będziecie robić spolszczenie do pesa 13 to polecam się na przyszłość ;)
Gap12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMatko kochana. Ludzie nie denerwujcie cię, spokojnie. Kłócicie się jak małe dzieci, a macie przeciez po 20 lat. Sam o sobie mogę powiedzieć, że sporo siedziałem i tłumaczyłem, ale żadnej kasy za to nie żądam. mógłbym się nawet domagać za pełnienie funkcji rzecznika prasowego, ale nie o to chodzi. Ważne jest to, że przyśpieszyłem prace i datę wyjścia komentarza. Dla mnie liczy się satysfakcja z tego, że mogłem dołożyć swoją cegiełkę i zrobić coś dla polskiego PESa. Spokojnie chłopaki. Takie kłótnie nie mają sensu ;)
--- Koniec cytatu ---
I o to chodzi najważniejsze że komentarz wyszedł i jest naprawdę bardzo dobry :)
Nawigacja
[#] Następna strona