Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

POLSKI KOMENTARZ PES 2012! FINAL! Dawid Nowak i Mikołaj Baranek zapraszają!

<< < (81/91) > >>

Rudi28:
Witam, mam wersję spatchowaną przez PES 2012 DEMON PATCH i w folderze kitserwer nie mam folderu img dt00_e.img więc pobrany komentarz wkleiłem do ścieżki : C:/Program files/Pro Evolution Soccer 2012/img   i lipa zmieniałem w grze komentarze z angielskiego na francuski i na niemiecki ale nic to nie dało potem wkleiłem ten folder do ścieżki: C:/Program files/Pro Evolution Soccer 2012/img/img  bo tam mam foldery typu dt0b.img itd  ale i to nie pomogło czy ktoś mógłby mi pomóc ?? dzięki i pozdrawiam.
PS: Już wiem co było nie tak :D mój błąd folder należy wkleić do ścieżki: C:/Program files/Pro Evolution Soccer 2012/kitserver/pesedit/img  a nie tam gdzie wcześniej pisałem i jest wszystko OK :D raz jeszcze dzięki wielki za polski komentarz :) zajebista robota i wielki szacun, goście od konami powinni ci złożyć propozycję współpracy :)

henio22:
A ja się pytam gdzie są te aktualizacje i poprawki?

kynast:
Komentarz rewelacja. Brak profesjonalnego sprzętu wyszedł nawet na dobre bo  słucha się tego momentami  jak dawnego Jana Ciszewskiego. Szpakowski z Szaranowiczem mogą wam Panowie umyć nogi i wypić wodę. W ramach testu wersji pod kitserwer  rozegrałem Euro reprą Smudy i jak na razie nie zauważyłem większych błędów. Fajna mowa końcowa po zdobyciu pucharu  ;) Jak będziecie jeszcze kiedyć zabierać się za coś podobnego to mam prośbę, żeby nie trzymać się tak mocno oryginału. Wymowa niektórych nazwisk to rzecz drugorzędna. Posłuchajcie jak czasem wymawiają nazwisko np. "Czerundolo" nasze asy mikrofonu  ;D Do analiz wolałbym Gmocha ale i tak jest ok. Świetna robota.

P.S. Działa na patchu pesedit 3.3.

Palacio:
Podobno maja wyjsc poprawki ale niewiadomo kiedy.

rafals00:
sa jakies poprawki do sersji kitserver??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej