Autor Wątek: Trening w Karierze  (Przeczytany 3423 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

7thBacH

• Gość
Trening w Karierze
« dnia: Marzec 14, 2012, 12:21:37 »
Mam pytanie dotyczące Treningu w Karierze Gry Pes 12. Chodzi o to że jaką funkcję nie wezmę i jak często nie będę jej zmieniać to zawsze moi zawodnicy mają spadki i te liczby dotyczące np . Szybkości , Ataku, obrony również spadają. Np jest +2 do szybkości ale inne statystyki spadają po 1/2/3.
Mam pytanie czy to zależy np od drużyny , od stylu gry. Jak robić by zawodnicy się rozwijali ?

Offline krolewski1902

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 10.06.2009r.
  • Real Madrid Best Club XX,XXI Century
Odp: Trening w Karierze
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 14, 2012, 12:56:45 »
Ja robie tak grajac np. Fulham patrze jaka maja stytystyke najslabsza np. Technika 81. Daje trening Technika na dwa dni skala rosnie pozniej zeby nic nie spadlo daje Trening fizyczny-strategia-predkosc-fizyczny i tak co dwa dni. Jezeli mam wzrost jakiejs umiejetnosci daje na formę bo wtedy nic nie spada. I tak kazdym klubem. Zadko kiedy zdaza mi sie spadek. Jezeli cos sie obniza to zaraz daje trening, rosnie i jest tak jak bylo.

Offline Lukaszeq

• Dyrektor sportowy
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 07.05.2008r.
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 14, 2012, 14:32:15 »
Zawodnicy rozwijają się sami z siebie. Oczywiście im lepszy sztab i im więcej graja i są młodzi tym rozwijają się lepiej. Ten trening to nie tyle trening a nałożenie nacisku na któryś z elementów. Chcesz mieć lepszych technicznie to będziesz miał słabszych fizycznie itd. Jak ustawisz sobie przez cały sezon na Kondycje to i tak się rozwijać będą. Zmieniać to co dwa dni jest bez sensu i szkoda czasu.

Offline MichW

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 6
  • Na forum od: 21.06.2009r.
  • Od kołyski, aż po grób: Stilon Gorzów ZKS :)
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 14, 2012, 16:50:55 »
Zawodnicy rozwijają się sami z siebie. Oczywiście im lepszy sztab i im więcej graja i są młodzi tym rozwijają się lepiej. Ten trening to nie tyle trening a nałożenie nacisku na któryś z elementów. Chcesz mieć lepszych technicznie to będziesz miał słabszych fizycznie itd. Jak ustawisz sobie przez cały sezon na Kondycje to i tak się rozwijać będą. Zmieniać to co dwa dni jest bez sensu i szkoda czasu.
Dokładnie tak. I tak zawodnicy bardzo szybko się rozwijają np. Możdżeń po roku ma overall 76 ;)
Chcesz dorobić sobie na szybko 15$? Pisz GG: 7886524

Offline Lacan

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 18.06.2010r.
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 14, 2012, 18:00:00 »

Co nie zmienia faktu, że jak zostawisz tylko condition to ci się gorzej rozwiną niż jakbyś miał zmieniać co dwa dni technic, speed itd.

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 14, 2012, 18:00:00 »