Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Jak instalować Patch'e
(1/1)
Positive:
Witam ! Mam pytanko, które mogło się na tym forum pojawić (jak tak to przepraszam za zaśmiecanie forum) otóż brzmi ono, jak instalować patch'e do PES 10. Potrzebuję jasnego objaśnienia krok po kroku. Za wszystkie odpowiedzi dziękuję.
pawlodar_10:
Jeśli patch posiada kitserver to wystarczy go skopiować do głównego folderu z grą i zainstalować.
Positive:
A czy znasz może jakieś ciekawe patche z kitserverem ?? :) Chodzi mi o to, żeby była Bundesliga, dużo nowych zawodników, nowe buty, piłki, prawdziwe Loga klubów, aktualizacja statystyk graczy, więcej klubów, stroje, transfery (w miarę czasu). I jeszcze jedno pytanko, bo chce grać np.: na patchu Tryb Kariery (Master League, ML), ale nie ma tam ligi Holenderskiej, bo ją zastępuję Bundesliga, i czy jest taka możliwość, żeby i Holenderska i Niemiecka Bundesliga, były obydwie (nie zabierając przy tym innej ligi).
Z góry dziękuję za odpowiedzi !!
pawlodar_10:
Ja grając w tą wersję Pesa używałem Ravishing Patch, ale nie wiem, czy linki nie wygasły... Eredivisie i Bundesliga były w patchu od MichałWidzew, ale tu też nie wiem jak z linkami.
Nawigacja