Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

POLSKI KOMENTARZ PES 2012! Błędy poprawki, sugestie. Pierwsza lista błędów.

<< < (3/31) > >>

Majster:
Z tego co mi się wydaje, źle czytasz Joaquin. Hoakin powinno być, a czytasz Żaqiun.

Jeżeli chodzi o inne błędy to jest ich sporo i to mnie martwi.

Jest 25 minuta, a mówisz, że jest 40 minuta.
W środku boiska nagle wrzask: Szansa !!
Koniec meczu: jest remis i za chwilę rzuty karne, po czym słyszymy normalna kwestię po meczową. Po rzutach karnych, jest ponownie ta sama kwestia, czyli, że jest remis i mamy rzuty karne :/

Baranek mówi strasznie nienaturalnie, jakby czytał z kartki, a do tego podczas meczu mówi, może max 3 kwestie, na początku spotkania i dwie pod koniec jak są rzuty rożne. Czy u was też tak jest ?

Jest jeszcze parę błędów, ale zapomniałem, będę edytował.

tiger33:
włączyłem mecz real madrid - hiszpania,

komentator caly czas mowi markisjo
raz powiedzial de czejle oraz mozna dograc pilke do ronaldo ( czy jakos tak)

wogole nie wymawia nazwisk graczy ktorzy graja anie tego co sie dzieje w meczu

WTF?

pentoza133:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZ tego co mi się wydaje, źle czytasz Joaquin. Hoakin powinno być, a czytasz Żaqiun.

Jeżeli chodzi o inne błędy to jest ich sporo i to mnie martwi.

Jest 25 minuta, a mówisz, że jest 40 minuta.
W środku boiska nagle wrzask: Szansa !!
Koniec meczu: jest remis i za chwilę rzuty karne, po czym słyszymy normalna kwestię po meczową. Po rzutach karnych, jest ponownie ta sama kwestia, czyli, że jest remis i mamy rzuty karne :/

Baranek mówi strasznie nienaturalnie, jakby czytał z kartki, a do tego podczas meczu mówi, może max 3 kwestie, na początku spotkania i dwie pod koniec jak są rzuty rożne. Czy u was też tak jest ?

Jest jeszcze parę błędów, ale zapomniałem, będę edytował.

--- Koniec cytatu ---

Proszę grać na obydwu wersjach. Ja zagrałem 30 spotkań i nigdy nie zdarza mi się takie przekłamanie.

piotr0503:
uderzam piłkę po ziemi koło bramki a jest krzyk że poleciała w trybuny wysoko

pentoza133:
UWAGA, ODKRYTY ZOSTAŁ POWAŻNY BŁĄD PROSZĘ O STOSOWANIE SIĘ DO PKT 3 W POPRAWKACH.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej