Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

POLSKI KOMENTARZ PES 2012! Błędy poprawki, sugestie. Pierwsza lista błędów.

<< < (22/31) > >>

mefioo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETen "Pazzini" aż razi w uszy. No i nie "Snejder" tylko "Snajder". A z tego co bardzo mi się podobało to świetna pogadanka o Realu gdy grałem Barceloną w finale LM właśnie z "Królewskimi". Świetne streszczenie historii występów Realu w ostatnich kilku edycjach Champions League

--- Koniec cytatu ---
wymawiane nazwisko zalezy czesto tez od komentatora (niestety)

sstachu1:
WERSJA "KITSERVER" .....PESEidt Patch (aktualny).
bledy wyciagniete z BAL:

1. druzyna prowadzi 2:0, a Pentoza wymawia cos w stylu "...mamy  wynik 2:1 "
2. sytuacja strzelenia bramki w lewy krotki rog, Pentoza wymawia " strzal oddany w prawa strone bramki"
............to chyba wszystko. gra sie bardzo fajnie z waszym komentarzem, tylko MIKI moglby  wyluzowac bo glos ma okej ale gada jak drewniany ludzik..... komentarz na tak strasznie spietych wypowiedziach analizy gry traci na plynnosci.
moja rada dla Mikiego, pare piwek  zdecydowanie poprawilo by pewnosc i luz wypowiedzi.

Ogolna ocena 10/10. za*ebista robota..... Pentoza co do krzykow to obawialem sie ze bedzie jak w demie, ale w full  wersji jest zupelnie inaczej jakbyscie robili cos z dzwiekiem ( na lepsze) . pozdrawiam serdecznie!!
PES forever, fifa NEVER!

Envan3:
a mi cos dochodzi do 10 min jest normalnie.. a potem 0 komentarza o co chodzi?;/

pentoza133:
Witajcie. Wszystkie prace nad poprawką komentarza, zostaną uruchomione na dniach. Dziękuję serdecznie za pomoc i teraz trzeba poprawić to co po prostu nie śmiga jak powinno :)

Envan3:
ps. jest normalnie tak jak mowilem do 10 min ok czasem dluzej! jak strzele brame to jest komentarz potem nic

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej